Rib-eye steak na bylinkovém másle II

Ingredience

  • uleželý Rib-eye steak z Urugaye
  • hrubozrnná sůl
  • čerstý mletý pepř
  • bylinkové máslo

Postup přípravy

Rib-eye steak osušíme kuchyňskou papírovou útěrkou (nemyjeme pod tekoucí vodou). Potřeme olivovým olejem, osolíme hrubozrnnou solí a dokořeníme čerstvě mletým pepřem. Kořenící přisady z lehka zatlačíme do hovězího masa. 

Takto připravený hovězí steak grilujeme na plynovém grilu Weber Spirit na přímé griováí při teplotě 200°C a po dobu 3 - 4 minut z každé strany. Doba tepelné úpravy je závislá ne výšce masa a stupni propečení.

Hotový Rib-eye steak přendáme na předem vyhřátý talř (můžeme zabalit do alobalu) a necháme odpočinout 3-4 minuty (šťáva v mase se rozvolní i do okrajů a bude tak šťavnatější a chutnější).

Rib-eye steak na grilu Weber doporučujeme se zeleninovými saláty, rúznými DIPy nebo omáčkami a grilovaným brambůrkem.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
 
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
 
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
 
Návrat zpět
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek