Losos s pečenými bramborami

Ingredience

  • chlazené filety z lososa (můžete použít i mražené, ale nejsou tak dobré)
  • bylinkovou sůl
  • citrón 
  • brambory
  • olivový olej

Postup přípravy

Lososa umyjeme pod studenou vodou, osušíme papírovým ubrouskem, osolíme bylinkovou solí a zakápeme citrónovou šťávou. Necháme pár minut odpočinout. Mezitím si rozpálíme pánev ,přidáme olivový olej. Filety z lososa smažíme z každé ze stran na rozpálené pánvi nebo grilu po dobu 3 - 5 minut, podle velikosti masa.

Podáváme teplé s pečenými bramborami a kostičkou másla. Lze doplnit zelenovými saláty.

Nejlepší losos je s mletým kořením Chipotle (uzené sušené Jalapeno papričky), které dodá rybě exkluzivní a nezaměnitelné aroma s jemnou pálivostí. Tepelnou úpravu s tímto kořením podtrhnete přípravou na domácím grilu!

Vřele doporučujeme vyzkoušet některé z nejpálivějších chilli koření z naší nabídky! Máte rádi velmi ostré nebo někdo z Vašeho okolí? Uvažujete nad originálním a zároveň smysluplným dárkem? Věnujte nejpálivější chilli koření, sušené papričky nebo chilli omáčky v exklusivní dárkové krabičce!

Máme velmi dobré zkušenosti s  grily Weber od wgrills.cz. Nechte si poradit kvalitní plynový gril Weber! 


Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Sluníčko dělá vyložené zázraky!(Foto: Capsicum Chinense, sazenice Habanero Bonda Ma…



Dobrý den vespolek!

Sluníčko dělá vyložené zázraky!
(Foto: Capsicum Chinense, sazenice Habanero Bonda Ma Jacques)

http://www.seminka-chilli.cz/sazenice-chilli/ - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!Pražský Chefshop, kde zakoupíte naše pálivé omáčky Mučíto a pasty Sajrajt, právě teď nabízí dopravu zdarma. Pro více informací…



Dobrý den vespolek!

Pražský Chefshop, kde zakoupíte naše pálivé omáčky Mučíto a pasty Sajrajt, právě teď nabízí dopravu zdarma. Pro více informací klikněte sem >> https://www.chefshop.cz/znacka/jiri-kosina/ Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek