Smažený losos

Ingredience

  • podkovy z lososa, nejlépe chlazené
  • olivový olej
  • bylinková sůl
  • plátek citrónu (nemusí být)
  • bylinky na ozdobení

Postup přípravy

Podkovy z lososa okořeníme bylinkovou solí a na rozpálené pánvi smažíme 4 - 5 minut z každé strany. Délka smažení je přímo závislý na šťavnatosti lososa, proto je někdy lepší stáhnout ho dříve, než-li se dočkáme suché a drobyvé hmoty. V případě, že je střed lososa syrový, můžeme ho vložit na minutku či dvě do uzavřeného rozpáleného grilu, kde ho doděláme.

Losos se hodí s grilovanými bramborami, zeleninovými saláty, s grilovanou bagetkou pomazanou máslem, ale je výborný i samotný.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
 
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
Grilovaný losos na Weber griluGrilovaný losos na Weber grilu
 

Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek