Bylinkové máslo

Ingredience

  • máslo
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • bylinky dle vlastních chutí extragon, šalvěj, bazalka, oregáno, tymián, saturejka, libeček, rozmarýna, majoránka

Postup přípravy

Ztuhlé máslo rozhněteme vidličkou, přidáme sůl, čerstvě mletý pepř a čerstvě nasekané bylinky. Vše důkladně promícháme a vyklopíme na alobal, kde z másla vytvoříme váleček. Bylinkové máslo můžeme při rychle spotřebě uchovávat v chladničce, nebo pro dlouhodobější spotřebu vložit do mrazničky. Vydrží několik týdnů, avšak mějte na paměti, že vždy je nejlepší čerstvé z čerstvě nasbíraných bylin.

Bylinkové máslo má široké úplatnění a hodí se jak na hovězí steaky, vepřové steaky tak i na kuřecí maso. Pro labužníky doporučujeme kuře na pivní plechovce s plátky bylinkového másla po kůži kuřátka, opravdová dobrota!

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
 
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
 
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
 
Návrat zpět
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek