Recept na Buffalo omáčku

Ingredience

  • bylinkové máslo
  • třtinový cukr
  • drcená rajčata
  • sušený česnek
  • bylinky - oregáno, bazalka
  • kayenský pepř
  • olej
  • omáčka Moruga Mučíto
  • středně velkou cibuli

Postup přípravy

V kastrólu rozehřejeme bylinkové máslo a na něm usmažíme na jemno krájenou cibuli. Orestovanou cibulku zalijeme drcenými rajčaty, přidáme kayenský pepř, třtinový cukr, sušený česnek, omáčku Moruga Mučíto dle chuti. Svaříme do požadované konzistence. Omáčka Buffalo by měla být hustší.

Buffalo omáčka se hodí nejvíce ke kuřecím stripsům, smaženému kuřecímu v těstíčku.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
 
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
 
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
 
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
Recept na Buffalo omáčkuRecept na Buffalo omáčku
 

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Sluníčko dělá vyložené zázraky!(Foto: Capsicum Chinense, sazenice Habanero Bonda Ma…



Dobrý den vespolek!

Sluníčko dělá vyložené zázraky!
(Foto: Capsicum Chinense, sazenice Habanero Bonda Ma Jacques)

http://www.seminka-chilli.cz/sazenice-chilli/ - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!Pražský Chefshop, kde zakoupíte naše pálivé omáčky Mučíto a pasty Sajrajt, právě teď nabízí dopravu zdarma. Pro více informací…



Dobrý den vespolek!

Pražský Chefshop, kde zakoupíte naše pálivé omáčky Mučíto a pasty Sajrajt, právě teď nabízí dopravu zdarma. Pro více informací klikněte sem >> https://www.chefshop.cz/znacka/jiri-kosina/ Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek