Rybízová omáčka

Ingredience

  • čerstvý červený rybíz
  • červené víno
  • smetanu
  • třtinoý cukr
  • šťávu z citrónu
  • vodu
  • pepř
  • sůl
  • kayenský pepř

Postup přípravy

Rybíz vložíme do kastrólu s vodou a vínem, přidáme třtinový cukr, kayenský pepř, zakápneme citrónou šťávou a vaříme do změknutí. Nakonec zalijeme smetanou, dochutíme solí a pepřem a necháme provařit.

Hotová rybízová omáčka nejlépe chutná k hovězímu masu.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
 
Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
 
Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
Recept na rybízovou omáčkuRecept na rybízovou omáčku
 
Návrat zpět
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek