Cucáky s Morugou

Cucáky s Morugou

  • Druh:Netradiční chilli dárky
  • Pálivost:
  • Číslo produktu:344
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:99 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Cucáky s Morugou

Cucáky s Morugou

Proč si neosladit život a nezahřát se u toho? Vychutnejte si kombinaci kvalitního ručně vyráběného bonbonu jehož základem je poctivý med se špetkou ďábelského chilli koření. Neobsahuje žádná barviva ani jiná běžně používaná aditiva. Po čokoládách s chilli přicházíme opět s něčím pro Český trh unikátním. Dosud bylo možné zakoupit pouze dovážené pálivé dropsy, které mnohdy svou pálivostí a kvalitou nevynikaly. 

Složení: třtinový cukr, včelí med 15%, glukózový sirup, citronová šťáva, mletá paprička Trinidad Scorpion Moruga.

Obsah balení: 70 g / 13 ks


Upozornění: Není vhodné pro děti a osoby s alergií na pálivé! 

 

 

Hodnocení ochutnávačů:

 

Dobrý den,
Vzorek C, chuťově výborný. Co se týče palu, tak byl celkem příjemný, na bonbon tak akorát, abych si to vychutnal jako sladkost. Celkově je to povedený produkt.


Pěkný den
Petr Dobeš 


Pálivé bonbony mi velice zachutnaly, ač jsem čekal, že budou pálit více... Je to velmi příjemné za zahřátí těla a zároveň medová příchuť dodá patřičné uvolnění... Jedná se o VZOREK A.

Dan


Dobrý den,

konečně jsem se dostal k tomu ohodnotit bonbony :-)

 

Takže chuť je tak akorát sladká - a je hezky cítit med.

 

Co se tyče palu tak ze začátku jen příjemně zahřívá vzadu v ústech, téměř v krku. Postupně se pal rozmísti téměř do celých úst. Tento zlom přijde přibližně v polovině bonbonu. A nasleduje chuť typická pro TSM.

 

Celkově mi to takto vyhovuje :-)
Lukáš Hubník 


Dobrý den pane Kosina,
 
mali sme od Vás vzorku cucákov typu .
 
Krátke hodnotenie od troch užívateľov - na tomto sme sa zhodli:
 
Štipľavá chuť v nich bola super, len na náš vkus bonbón bol dosť sladký. Je to možno tým, že šetci osobne upredňostňujem čokolády a to najmä horké druhy a tam štipľavosť je na mieste. Možno keby bonbóny cucáky boli menej sladšie, skôr nasládlé, nemali by som žiadne výhrady. Takže štiplavosti bolo tak akurát, ale cukru priveľa.
 
S pozdravom a prianím pekného dňa,

Tibor BIELIK
 

 

Dobrý den,

tak jsme se po urputném zápase s Českou poštou včera konečně dostali k degustaci.

Máme vzorek B a sice ho zatím neměli šanci ochutnat všichni členové našeho "kruhu", ale 3 z 5 jsou stejně většinový názor. :)

Chuť nám přišla příjemná, sladká s jasnou chutí Morugy. Padlo několik názorů, že by nemuselo být špatné přidat kus něčeho kakaového, ať už přímo do bonbonu nebo třeba jako náplň nebo naopak polevu.

Co se pálivosti týká, tak ta jede. Ne že bychom nezvládli klidně i víc, ale jako cukrovinku večer k televizi nebo počítači je to až dost. Čekali jsme pravda víc. V současném stavu si to určitě rádi dáme jednou za čas, ale spíš příležitostně. Kdyby to ubralo volume (třeba Habanero místo Morugy), umíme si představit, že bysme cucali podstatně častěji. Padl i názor, že kdyby se udělala celá série s různými papričkami na prostřídání, tak by to přidalo k pestrosti, na čemž jsme se taky vesměs shodli.

Takže díky za cucáky a ať už to s nima dopadne jakkoliv, tak se těšíme, až budou venku a budem jich moct objednat víc. :)

Jakub Marek


 
Dobrý deň

Takže začnem tým že som cucáky testoval na sebe a troch fanušikov extra pálivích chilli.
Mali sme vzorku B moruga, takže zhodli sme sa na tom že pálivosť by mohla byť intenzívnejšia naopak roztápanie cukríku mohlo byť rýchlejšie, samotná chuť bola veľmi prijemná.
Ďakujeme za super produkt ...

Denis Bogár


Dobrý den, chuť cukrátek hodnotím vhodně zvolenou k pálivosti. Tu by jsem nepatrně ubral, docucání celého produktu bylo na hraně. Přeji krásný den a  s pozdravem 

V. Hrabě.

 

Dobrý deň,
Chuť cukríkov je dobrá, ťažko niečo vytknúť. Ale ten pal ma úplne "odpálil". Prišlo mi to dosť štipľavé a pravdupovediac ani som ho celý nezjedol. Neviem si predstaviť dôvod, kvôli ktorému by som bežne takéto cukríky konzumoval. Je to určite vecou osobných preferencií, ale určite by to bolo iné, keby to pálilo menej. Mal som vzorku C.

S pozdravom
Daniel Súkup


Zdravim
tak akurat cmulam prvy cucak s morugou pravdu povediac som sa ho trosku bal,uz moc nemusim(aj moj zaludok) extremne palive,ale ako tak cmulam,musim vas pochvalit palivost je na rozumnej urovni,chut je tiez prijemna(pripomina mi krovky :D ).prijemne cukriky na pohodove pocucavanie.ale na ranne prebudenie pred soferovanim by mohli byt trosku ostrejsie :).obdrzal som vzorku A 
s pozdravom,Danko 


Zdravím mam vzorek B, chut je dobrá a paleni je snesitelné spíše sem čekal že bude vetší ale takhle se ty bonbony aspon daju cucat :-)

Ustýnek Michal

Dobrý den, 

bonbóny s morguou jsou výborné. Měl jsem variantu C, ze začátku byly krásně sladké, postupně se pálivost zvyšovala až byla opravdu intenzivní, nikoli však nepříjemná. Na pětibodové stupnici bych jejich pálivost označil tak 3,5 - 4 body.

S pozdravem 
Petr Štefan


Dobrý den,

předem děkuji za možnost této objednávky.
 
K cucákům samotným - měl jsem vzorek "C" a půlka našeho týmu v práci mě nemá už moc ráda, kdy se u nich dostavila větší intenzita pálení a dokonce i menší halucinace :)))
 
Co se týče mě - cucáky byly "akorát", pal byl příjemný a cucák se dal rozložit bez kousání v puse, na druhou stranu bych si dokázal představit i "hardcore" verzi:))
 
Děkuji a  s přáním pěkného dne,
 
Váš spokojený zákazník
 
Zdeněk Randa

 

Dobrý den, půst přerušen, mám vzorek C. Právě končím cucání prvního, pálí celou dobu celkem slušně, sladké akorát, struktura drží,  i lehkou chuť medu lze rozpoznat . Bohužel mám akutní angínu, takže přesnější hodnocení později. Ale nebude to tak drastické, když mi ta angína při konzumaci nevadí... 
S pozdravem Jiří Lundák

 

 Dobry den,

nie je jasne kam dat hodnotenie, tak to skusim ako odpoved na dotaz.

Cucaky mame vzorku B a za seba ako cloveka sezonneho tzn. velke mnozstva chilli spotrebujem hlavne v lete cerstve z balkona mozem hodnotit cucaky B ako vybornu variantu pre chilli bonbon - mne je chut presne na hrane uz prilis paliveho a dostacujuco palive aby som si este stale vychutnal prichut.  Som si ale isty ze takto o 2 mesiace ked budem mat dostatok skusenosti s cerstvymi paprickami z urody tak mi bonbony budu presne palive tak ako by som chcel. Napriklad cokolada s chilli z ponuky obchodu mi neprisla az tak uzasna prave kvoli nizsiemu palu chilli. Povedane kratkou vetou - kto zvlada pravidelne chilli korenia (kvalitne) a omacky bude Cucakmi nadseny pokial ma rad kombinaciu sladke/palive. Pre chilli laikov je to vrazda (odskusane na kolegovi)

Manzelka - ta svoje maximum nasla pri habanero paprickach (omacky z ponuky miluje) a pre nu bol bonbon zlahka cez limit. Zjedla ho ale ku pre nu bol prilis na to aby si vychutnala chute.

S pozdravom a zelanim dalsich uspechov
Kacmar


Dobrý den,

cucáky jsme už vychutnali. Nabídl jsem je i doma, jestli poznají co je to za příchuť :)

Podle mě byla pálivost dostačující, nebylo to slabé a ani nijak extrémě silné. Nástup palu byl pozvolný a vydržel až do konce cucáku neměnný. Nejdříve jsem myslel, že když se postup pálivosti nezastaví, tak se na místě zpopelnim, ale když pálivost dosáhla maxima, vychutnával jsem si spojení sladkého a pálivého. Jeden cucák mi vydržel cca 10minut poctivého cucání.

S tímto vzorkem jsem byl velmi spokojen a do budoucna plánuji zakoupit si balení.

Testoval jsem vzorek B

S pozdravem 

Jan Turský


Dobry den, obdrzali sme zasielku so vzorou Cucakou B, ktore nam mimoriadne chutili i ked by tom mohlo byt podla mojho gusta trosku menej stiplave....

S pozdravom
Zuzana Bielikova

Dobrý den,
Cucáky jsou vynikající,pal tak akorát.Nádherně mě zahřály.
Vzorek A

Zdeněk Večerka


Dobrý den,

měl sem tu možnost ochutnat Cucáky s B Morugou. Cucal jsem cca 12 minut a 
byl jsem mile překvapen. Příjemná medová chuť doplněná palem, který nenažene
slzy do očí, ale rozfunět člověka dokáže. Chvílema mi přišlo, že se chuť
trošku mění, ale že bych nějak výrazně cítil papričku, to se říct nedá.
Ovšem takhle mi to vyhovuje.

S tvarem jsem spokojený. Možná by mi víc vyhovovalo, kdyby byly menší (např. o 
1/3, max. o 1/2) a  v balení by jich bylo o pár víc. Mám rád ten pálivý
nástup, ale držet delší dobu na jazyku pal moc nemusím. Každopádně hodnotím
cucáky kladně, a snad se Váš sortiment rozšíří o další příchutě.

S přáním hezkého dne
Rajtr
 

Pěkné odpoledne Tak jsem dostal vzorek B a důkladně otestoval :) i  s kolegy v práci. Pálivost tak akorát, věřím by se dalo zvládnout i  o něco silnější a stále v pohodě. Chuťově moc dobré, jde tam cítit i ten med, což je moc fajn. Možná by mohly být 'více žvýkací'. moc díky


Dobrý den,

Zde zasílám své hodnocení produktu Cucáky s morugou vzorek B:

Chuť vynikajicí. Pálivost dostačující pro mne, který snese i pálivější věci Dával jsme chutnat známému, který má rád pálivé, ale dostačující je pro něj i Jalapeňo a  v půlce už musel bonbón rozkousat, protože ho moc pálil. Ale za mně jednoznačně nejlepší pálivý bonbón, jaký jsem kdy jedl.

S pozdravem
Jan Dvořák

Dobry den.

dik za vzorku cili bonbonov.roschytali sa hned.mal som B vzorku.
baby pri nich plakali a chvalili si ich no chlapi chcu naslapanejsie s morugou slat bol zaujimavy .
body s 10 davam 8.

dusan



Dobrý den,
 
obdržel jsem vzorek C.
Pokud jde o pal, tak jsem čekal že bude intenzivnější, ale dle mého názoru 
to nakonec bylo tak akorát. Pokud by byl pal větší, už by se nedala tolik užít celková chuť cucáku.
Na druhou stranu pokud by byl menší, neměl bych pravděpodobně důvod cucák kupovat.
 
Velice kladně hodnotím i celkovou chuť cucáku. Je vyrovnaná, sladkost umravní doštip morugy a medový 
ocas hezky pohladí :)
 
Díky za super produkt a doufám, že se dočkáme nějakého rodinného balení ;)
 

--
S přáním pěkného dne
Lukáš Tichánek
 


Dobrý den,
 
obdržel jsem vzorek C.
Pokud jde o pal, tak jsem čekal že bude intenzivnější, ale dle mého názoru 
to nakonec bylo tak akorát. Pokud by byl pal větší, už by se nedala tolik užít celková chuť cucáku.
Na druhou stranu pokud by byl menší, neměl bych pravděpodobně důvod cucák kupovat.
 
Velice kladně hodnotím i celkovou chuť cucáku. Je vyrovnaná, sladkost umravní doštip morugy a medový 
ocas hezky pohladí :)
 
Díky za super produkt a doufám, že se dočkáme nějakého rodinného balení ;)
 

--
S přáním pěkného dne
Lukáš Tichánek


Dobrý den.
Hodnocení bude jednoduché-prostě luxusní:-).
Překvapila mne velice výrazná,ale skvělá chuť Morugy,až jsem se lekl pekla,které nastane.Ale pal byl vydržitelný bez problému a ač nejsem častý konzument chilli,tak jsem zvládl celý bonbon naráz. Měl jsem vzorek A.Dle mne bych intenzitu nezvyšoval.
Dříve jsem chutnal i konkurenční dropsy a  s Vaším výrobkem se nedají srovnat.
Tak snad Vám mé hodnocení bylo k něčemu.
Ať se dílo daří a přeji mnoho další nápadů na skvělé výrobky.

S pozdravem
Jiří Moucha 

Dobrý den,mám vzorek A.Chuť se jemná,vyvážená.Pálí tak půl hodiny,ale čekal jsem,že mě víc vezmou dech...
Děkuji moc.
Roman Matzal 


Dobrý večer,
právě proběhla degustace Cucáku vzorku "A"
- rozbaluji cucák, přivoním a nic krom voskového papíru necítím. Možná škoda, možná i záměr ;-).
- příjemná čistá chut medu trvající asi 15-20 vteřin.
- asi po 30 vteřinách začínám cítit stupňující se pal na špičce jazyka.
- ve druhé minutě pal zesiluje, Cítím ho po celém jazyku a na horním patře.
- 4 minuta přináší maximální pálivost. Po asi půlminutce se snažím si ulevit rozkousáním cucáku.
- následuje úleva v příjemně sladké medové chuti. Jen na chvilku.
- 5 minutka přináší slzičky a rýmičku.
- škytavka, dosáhl jsem vrcholu ;-)
- po další minutce začínám pociťovat oslabující pal.
- v osmé minutě pálivost příjemně doznívá.
- 10min - .... ? ... cítím velmi příjemný dozvuk chilli a říkám si "SUPER".
 
Nejsem milovník nějakého extrémního palu, a proto je pro mne vzorek "A" naprosto dostačující. 
Dovedl bych si cucáky představit u TV, když "honí mlsná", nebo i jako spestření na oslavě/party kde jsou milovníci chilli papriček. Mezi "normálníma" lidma by mi to přišlo jako zbytečné plýtvání.
 
S pozdravem Jirka T.


Dobrý večer.

V prvom rade ďakujem za expresné vybavenie objednávky, "bonusovú" cenu a takisto aj darčekovú vzorku korenia Moruga. Samozrejme som musel okamžite otestovať obdržanú vzorku A.

Medosladká pekelná pochúťka, ktorej "spracovanie (vycucanie znie ohavne :D )" trvalo 10 minút a ďalšiu polhodinu doznievalo je vskutku dokonalou kombináciou jemnej medovej harmónie a najťažšieho kalibru palebnej sily, ktorú Moruga bez najmenších pochybností prestavuje. Ona by sa teda ešte štipka navyše dala zvládnuť v pohode, no osobne by som si to už asi nedokázal tak vychutnať. Bravo, stvorili ste skutočný klenot!

S pozdravom a úctou
Fajo


Ochutnala jsem Vaše cucáky s Morugou A  a musím uznat, že to je síla. Pálení v krku super, jazyk taky fajn, i když mám pocit tuhosti přední poloviny, ale dásně pod horními zuby mám jak po anestetiku. Taky mi začalo téct z nosu. Ale pálení po docucání celkem rychle odeznívá (až na ty dásně) a nos se taky rychle klidní. Myslím, že zítra si klidně troufnu dát zase jeden. Chuťově velmi dobré. Jestli A pálí nejmíň, tak jsem tedy zvědavá na B a C. Možná bych je uvítala menšího rozměru. Jinak není co vytknout. 

S pozdravem
Lenka Přibylová.


Ahoj, dneska  jsem ochutnal vzorek B.

Pálivost je akorát, ani málo, ani žádný velký peklo.

Na mě jsou akorát trošku víc sladší, hlavně ke konci cucání:-)

Určitě příště objednám.

Děkuji, s pozdravem
Petr Molnár, Tachov

Dobrý den,

cucáky dorazili Vzorek A - medovo karamelová chuť je super, pálivost příjemná - čekal jsem o něco víc - není čeho se bát - vřele doporučuji

V. Zemánek 


dobry den,

posilam zpetnou vazbu na Cucaky s morugou C.
pal a chut vyborna krasne hreje, s kolegama v praci jsme ale zhodnotili ze by bylo mozna lepsi kdyby byli bombonky mensi, treba tretinove velikosti, takze kdyz je cloveku malo nebo je mu vice zima da si treba 2-3. 
 
Jinak vyborne a tesime se, az budou cucaky s morugou standardne k objednani ve vasem eshopu.
Dekujeme,
Michal Kral

 

Dobrý deň

Tak dnes mi prišli cucáky s B morugou. 

Neváhal som a hneď som ochutnal. Zo začiatku super, nie až tak pálivé, fajné, sladké s tak akurát pikantným ale po chvíľke už som nemohol. Toto balenie budem mať tak na mesiac postupného cucania :D. Napadlo mi, že by bolo fajn kebyže vyrobíte také mini dropsy (niečo ako boli antiperle - také malé biele guličky) s rovnakou pálivosťou ako tieto cucáky. Tieto väčšie by boli lepšie trochu menej pálivé.

Každopádne ďakujem za super produkt. To čo robíte, robíte super!

S pozdravom
Matej Hropko


Dobry den,
vzorek a - na to ze je to moruga, jsem cekal lepsi peklo v puse. Jinak chut dobra, ale urcite si nezaslouzi poznamku ze je produkt silne palivy :) , spise bych napsal prijemne palivy :)

Andres

Dobrý den,

 

zasílám hodnocení Cucáků s  A Morugou.
 

 

Po prvním kontaktu s jazykem se začne uvolňovat příjemná chuť medu, po pár vteřinách se chuť medu zesílí natolik, že mi chutí připomíná falešný med, který včela ani nepotkala. O chvíli později se do jazyku zakousne příjemně ostrá pálivost Morugy následována příjemnou specifickou chutí chilli. Chuť medu se tím částečně vyrovná. Pálivost se drží na příjemné úrovni po celém jazyku mimo špičky. Následné polykání pálivých slin už není tak příjemné, celkem nepříjemně útočí na vrchní část krku. Po několika polknutích se na to dá zvyknout a dále to nebrání ve vychutnávání si příjemné kombinace Morugy s medem. Časem povrch jazyka lehce znecitliví a pal není tolik cítit. Po čase některé Cucáky ztrácejí svou konzistenci a začínají se na okrajích rozpadat.

Chuť: kvůli chuti medu na začátku jen 7/10
Pal: příjemný, krom krku 8/10
Čas: ke konci mi to přijde už trochu dlouho, po docucání chuť i pal rychle odeznívá 8/10
Aroma: připomíná mi vitamínové prášky 2/10

S pozdravem,
Miroslav Stambrecht
 

 

Dobrý den vážení přátelé CHILLI, dnes jsem otestoval vaše bonbóny "Cucáky MORUGA C" . Jsem opravdu velmi mile překvapen, z počátku je bonbón neutrální, sladký. Chuť je opravdu výtečná, po chvíli nastupuje perfektní atak MORUGY, pal je v tomto případě "šarže C" v samotném závěru hodně silný. Osobně jsem s úrovní palu spokojen především z důvodu, že pokud se jedná o MORUGU je silný pal na místě. Každopádně to asi nebude bonbón pro každého, je to opravdu pro jedince kteří chilli mají skutečně rádi. Nevím, jak se jednotlivé šarže A,B,C liší, nicméně v mnou testované verzi bych intenzitu MORUGY ponechal.

S přátelským pozdravem
CHILLI ZDAR, Roman Stejskal


Mel jsem cucaky B, chut byla prijemna a sla pekne citit chut morugy. Pal by mohl byt vetsi ale neurazilo me to

Dr. Cheeman 


Dobrý den vzorek C chuť příjemná spokojenost.... intenzita palu příjemě intenzivní ne obtěžující. Trochu nepraktický tvar bombonu na cumlání... 

Václav Odehnal


Dobrý den,

 

měl jsem tu čest ochutnat a nezbývá než říci super. 
Přišel mi vzorek A, intenzita palu řekl bych tak akorát a to samé platí o sladkosti bonbonů.
Chci se jen zeptat jak jsou skupiny "opálené" (prostě které vzorky jsou nejpálivější).
A ještě se chci zeptat zda budete bombóny prodávat i ve větším balení?
A také zda budete prodávat ve větších baleních i sušené maso?

 

Děkuji a  s pochvalou a pozdravem

 

Lukáš Doucha

 

Dobrý den,
dnes jsem ochutnal první pekelné bonbony (vzorek C) a subjektivně mi připadá intenzita palu dostačující, tj. nekolaboval jsem (ani se nepotil), ale přitom to nebylo nic slabýho. Chuťově je to dost zajímavé a ačkoliv z chilli koření upřednostňuji spíše chuť Jolokie před TSM, tak kombinaci medu s TSM hodnotím velmi kladně. Je to něco, co se jen tak nezapomene.
 
S pozdravem 
Hugo Vlach


Dobrý den,

zkusil jsem 2 bonbony z varianty C. Pal mi vyhovuje (mám rád pálivé, ale strop mám u čerstvých Habaner nebo Fatalii, cca 300 000, v jídle mi nevadí koření i pálivějších odrůd). Chuťově dobré, chuť medu s kombinací chilli je výborná.

Přeji hezký den. 

Dobrý den,
testoval jsem vzorek "B" a intenzita palivosti byla tak akorát, kterou doplnila příjemná chuť medu.
Už se těsím až je budete mít ve stálé nabídce.

S pozdravem
Martin Bečka

Zdravím, mám vzorek A, chuť obecně dobrá, pálivost naprosto ideální, více pálivosti by bylo na škodu, nebyla by cítit chuť medu, jediný co mi nevyhovuje tak je tvar bonbonu, blbě se to cucá( je moc placatej a blbě se to v puse otačí)

S pozdravem
Dvořák


Doufám že jsem pochopil že mám psát tady na mail. Cucáci s Morugou jsou dost dobrý počin. Cítil jsem med a pak docela dost pálivosti, na mě možná až příliš. Nicméně dalo se to vydržet a sem tam tou lávou v mé puse probleskla i ona sladká chuť. Super nápad. Každopádně nejsem úplně čiližrout na slovo vzatý a beru to spíše jako rekreační sport... takže pro chilimagory to zase bude slabé... Děkuji za rychlou dopravu a vzorek Morugy mám propálené patro.

S pozdravem
Bc. Jan Dedek
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek