Omáčka Pálíto vzorek

Omáčka Pálíto vzorek

  • Druh:Chilli omáčky
  • Pálivost:
  • Číslo produktu:845
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:25 
ks

 


Popis: 

Jemně hřejivá chilli omáčka Pálíto překvapí svou lehkostí a všestranému použití v české i exotické kuchyni. Může být podávána všude tam, kde potřebujete docílit přiměřenou pikantnost teplého či studeného pokrmu. Používejte až ke konci přípravy, aby nedošlo k úbytku hřejivého efektu v důsledku působení vyšších teplot.

Chilli omáčka Pálíto je pálivější než Tabasco a cenovou výhodnost si spočítejte sami :-)


Chilli omáčka Pálíto není určena pro vyznavače extrémně pálivých /extraktových/ omáček.

 

Složení: Sekaná rajčata, třtinový cukr, chilli papričky Habanero, sůl, sorban draselný
Objem: 20 ml
   
   
Výrobce: Jiří Kosina
Země původu: Česká republika
   



Recenze od konzumentů:

Nedavno se mi dostala do ruky, pri rychle akci, omacka PALITO. Jak je jiz z popisu na webu jasne, tady neocekavame "ranu do hlavy", ale i tak je dobra. Opravdu bych to videl jako omacku pro kazdodenni uziti. Je mozna sladsi nez jsem cekal a mene je citit po specificke chuti paprik Trinidad, ale za tuto cenu je, s vedomim jaky ma puvod, opravdu skvela. Ja myslim, ze nema konkurenci v retezcich.

Omacku si dokazu predstavit i ve vetsim baleni nez je 100 ml, samo za jinou cenu. Ja ji dnes pridal do smesi krutiho a veproveho masa, trochu zeleninky a sup s tim do tortilly. Nemelo to chybu. Opet podotykam, je to omacka pro kazdodenni uziti at do studene ci teple kuchyne.

--
Dieter Herodek

###

1. Cenu považuju za úplně famózní a určitě si další kousek pořídím.

2. Zatím vyzkoušeno do guláše, na těstoviny a také na domácí pizzu. A  s výsledkem jsem byl spokojen. A samozřejmě jen tak samotný taky supr :)

3. Celkově hodnotím omáčku jako pro mě naprosto ideální, zatím nejsem na nejvyšších levelech v pálivosti, takže pro mě dobrá volba za rozumnou cenu.


Moc děkuji za Vaši skvělou práci!!!

S pozdravem
Lukáš Obhlídal

###

Dobrý den,
omáčka byla za týden pryč k mojí radosti :-)

- Byly byste ochotni koupit tuto omáčku za konečnou cenu 89,-?
Ano, to mi přijde dobrá cena. Vzhledem k tomu, že její chuť u mě podporuje velkou spotřebu, navrhoval bych také větší balení.

- K čemu se podle Vás nejlépe hodí?
Vyzkoušel jsem k vepřovému i kuřecímu masu, bramborám, jako součást pokrmů a také jako dip a ve všech případech mě nadchla.

- Celkové zhodnocení
Výborná nasládlá ovocná chuť s jemnou pálivostí, omáčka se hodila jak jako příloha (namáčení), tak jako jedna z ingrediencí do pokrmů. Její chuť mě nadchla. Tleskám vám.

Díky a nashledanou
Jan Somerauer

###

- Byly byste ochotni koupit tuto omáčku za konečnou cenu 89,-? moje představa za zaslane baleni je kolem 50,-

- K čemu se podle Vás nejlépe hodí? maso-gril

- Celkové zhodnocení - mam rad sladsi varianty, ale jinak vyborna

Michal Běťák

###

Dobrý den,
zasílám recenzi na omáčku Pálíto.
1) Byly byste ochotni koupit tuto omáčku za konečnou cenu 89,-?
Ano, koupila bych si jí za 89 Kč.
2) K čemu se podle Vás nejlépe hodí?
Podle mě se hodí snad ke všemu, jedla jsem ji jak na rohlíku tak i ke steaku. Do guláše by se taky mohla hodit.
3) Celkové zhodnocení
Omáčka je velmi chutná, ikdyž na mě moc sladká. Není nijak extra pálivá, Moruga mučíto měla jinou grády :)

S pozdravem,
M. Zpěváková

###

- Byly byste ochotni koupit tuto omáčku za konečnou cenu 89,-? Ano, 89 kč se mi zdá adekvátních a byl bych ochoten je za to dat.
- K čemu se podle Vás nejlépe hodí? Grilované maso, místo pikantního kečepu, jednohubky atd
- Celkové zhodnocení. / chuť příjemně pálivá a hezky rajčatová

S pozdravem
Hačlík Radek

###

Omáčku bych chuťově zařadil k kečupovitým, rajčata jsou z ní opravdu cítit, ale to rozhodně není na škodu: Ba právě naopak. Skvěle chutná namazaná v lehké vrstvě na tatarském bifteku na topince, což byla zatím jediná příležitost ochutnání. Cena 89 Kč je více než hřejivá :)

Děkuji za možnost ochutnání
S pozdravem Martin Svoboda

###

Chuť omáčky - překvapila mě pálivost, od Vás mám pouze meruňkovou omáčku Mučíto s cca 400 000 SHU a od omáčky Pálíto jsem čekal daleko nižší pálivost. Pal se mi zdál poměrně intenzivní, s rychlým nástupem, ale velmi rychle odezní. Je vynikající jako dochucovadlo ve studené i teplé kuchyni.

Další otázka se myslím týkala ceny 89 Kč. Ta se mi zdá přiměřená, problém je s tím, že je poměrně nízká v poměru k ceně poštovného. Přemýšlel jsem jestli by nebylo lepší omáčku dodávat například ve dvojnásobném objemu, tím tím by se celková cena za jednotku objemu snížila (2x víc omáčky, jeden obal, jedno poštovné.. ). Jinak jsme velice rád, že se Vaše omáčky prodávají v obchůdku Patizon v Brně, kde se velmi často zdržuji. Tuto možnost určitě využili.

Děkuji za zaslaný vzorek omáčky, velmi potěšila, přeji hezký zbytek neděle a spoustu úspěchu v prodeji hřejivých omáček.

S pozdravem
Radek Drozd

###

- Byly byste ochotni koupit tuto omáčku za konečnou cenu 89,-?
- K čemu se podle Vás nejlépe hodí?
- Celkové zhodnocení

Ano, cenu bych klidně viděl i na nějakých 109 Kč, 115 Kč nebo 119 Kč a myslím si, že by se prodávala stejně dobře. Jinak já raději beru větší balení(250, 500 ml) za výhodnější ceny, protože tyto menší jsou na chvilku :D

Snad ke všemu. Ideálně nějaké grilované vepřové maso, či třeba ke grilovaným karbanátkům. A když je chuť, tak (i když vím, že je to barbarství) si omáčku dám třeba na nějaký slaný cracker a pochutnám si také. (ideální pro zahnání deficitu capsicinů :D)

Pálivost excelentní, na mě až příliš pálivé, ale kamarádi si ve třídě pochvalovali(všichni z nich jsou vašimi zákazníky, nedávno jsme měli čokoládu(Trinidad)). Chuťově výborná, a ač jsem zastánce sladkých pálivých chilli omáček, tak i tato mě velice příjemně překvapila. Mohla by být však více tekutější(ale to by zase nevypadala tolik luxusně, tak nevím, co si vybrat :D) a trošku mě zklamala chemická konzervace - pokud k tomu můžete něco dodat, např. proč jste se rozhodli pro chemickou konzervaci, tak budu rád, když mi dáte vědět. Mám několik domněnek a jsem z toho trochu zmaten.


Děkuji za vzorek a už se pomalu poohlížím po nějaké další, kterou bych mohl vyzkoušet :)
Obdivuji vaši práci a přeji vám hodně úspěchů v budování této skvělé chilli komunity fb, fórum a celkově :)

P.S.: Pokud máte nějaké dotazy nebo chcete něco upřesnit tak dejte vědět - rád pomůžu :)

Přeji pěkný den, Pavel Džambik.

###

Pěkný večer,
po týdenním testování Vaší nové omáčky "Pálíto" si dovoluji shrnout své dojmy, které jsem při tomto testování nabyl.

Na první pohled omáčka vypadá podobně jako Moruga a Jolokia z řady Mučíto. Při prvním bližším prozkoumání jsem si všimnul následujících věcí:

nejsou z ní tolik cítit papriky jako z Mučíta
je oproti Mučítu malinko řidší


Za dobu testování se mi povedlo Pálíto ochutnat pouze na tři způsoby. Jako všechny Vaše omáčky, i Pálíto je velice návykové, a tak jsem na lžičku ochutnal asi půlku lahvičky.

1) ochutnání na lžičku
Při prvním ochutnání jsem byl překvapen jemností omáčky. Velice příjemná a celkem výrazná, sladko-rajčatová chuť se slabým paprikovým ocáskem vydržela velice dlouho, nežli nastoupil pal. Oproti Mučítu to není taková brutalita, ale zase pálí celá pusa. Dále jsem byl velice překvapen jak dlouho trval nástup pálivosti. Omáčka není postavena na extrémním palu, ale spíš jako dochucovadlo.

2) dochucení guláše
Byla to velice dobrá volba. Guláš si s rajčaty rozumí, a omáčka tak chuť guláše pozvedla. Zde přišel zajímavý poznatek - během jídla pálivost skoro nebyla cítit, ovšem po dojedení se najednou rozjela v celé parádě.

3) na pizzu
V tomto případě jsem omáčku jednoduše hulvátsky kydnul na kus koupené pizzy. V množství menším nežli malém, takže původní chuť pizzy byla skoro k nerozeznání. Opět jako u guláše pal nastupoval polehoučku, a po dojedení se opět v puse rozjelo velice příjemné rodeo.

Využití této omáčky vidím všude tam, kde se hodí rajčata. Při dochucování ovšem doporučuji zachovat obezřetnost, protože oproti Mučítu tato omáčka znatelně dokáže ovlivnit výslednou chuť pokrmu (pokud pomineme pálivost). Určitě najde využití například do směsí na těstoviny, které mají rajčatový základ.

Vřele doporučuji všem, pro které je Mučíto moc silné. Za 89 korun, což by měla být konečná cena této omáčky, dostanete výborný produkt. Dostanete omáčku, která potěší, chutná, zahřeje. Jen by bylo potřeba zvětšit velikost balení na dvojnásobek, protože omáčka ubývá vskutku rychle.

Přeji hodně úspěchů do budoucna, a těším se na další dobroty z dílny Seminka - chilli.cz

S pozdravem
Ondřej Kajml

###

Dobrý den,

1) Ano, omáčku bych byl ochoten koupit i za 89 Kč¨
2) Omáčku jsem zatím měl jen k párku a pak ještě přimíchanou do guláše. V obou případech vynikající, guláš pozvedla o třídu výš ;-)
3) Celkově velmi chutná a příjemně pálivá. Hodí se jako příloha i jako dochucovadlo...

S pozdravem
Karel Pavlík

###

Dobrý den, myslím, že cena 89,- Kč za omáčku Pálíto je fér, doporučoval bych ji jako úvod do chilli omáček, za týden co jí mám, tak jsem už zpracoval půlku, je to vhodné naprosto ke všemu, dával jsem si jí na chleba se sádlem, k masu. Pálivost je taková "dětská" proto bych ji doporučoval začátečníkům v této oblasti, zkušenějšího konzumenta rozhodně také neurazí. Nicméně já osobně mám raději, když pálení jde odzadu dopředu, u této omáčky se jedná o pálení pouze v přední části úst..Přeji mnoho úrody a úspěchu v podnikání.

Jiří Havlíček

###

Dobrý den, tak nakonec jsme to urychlili a už došlo na košt:

- Byly byste ochotni koupit tuto omáčku za konečnou cenu 89,-?
Nevím jaká směs papriček byla použita ani celkové náklady. I přesto, že mi omáčka chutná mi cena 89 korun přijde poněkud vyšší.
Adekvátní cenu bych vyděl cca 70-75,- nicméně jako originální dárek bych ji koupil i za 89,-

- K čemu se podle Vás nejlépe hodí?
Z mého pohledu bych ji doporučil k exotičtějším jídlům, jako doplněk do čínské kuchyně,převážně k variantám jídel na sladko. Případně k jemnějšímu masu, kde pěkně dokresluje jeho chuť.

- Celkové zhodnocení
Přijemně pikantní nasládlá chuť po třtinovém cukru, s nádechem citronu. Velmi jemná, celkovou pálivost odhaduji cca na 5.ooo SHU

Martin Branč

###

Dobrý den

Předem bych chtěl poděkovat za zaslání omáčky "Pálíto" a vždy rychlé služby a zaslání z Vaší strany.

Odpovědi na otázky :

1. Konečná cena 89 kč je velice sympatická,ale myslím že 79 kč by byla ještě sympatičtější a pro spoustu lidí neodolatelná nabídka. I tak si ale myslím že cena 89 kč je v pořádku.

2. Nevím k čemu se omáčka hodí nejlépe,ale já si omáčku přidávám téměř do všeho )). K masu,do těstovin a nebo případně i pro dosažení mírné pikantnosti jakéhokoliv jídla,klidně i do obložené bagety,toustů a všude kde nechci mít extrapikantní pálivost samotných papriček.

3. Omáčka je přesně podle mé chuti. Je tomu tak proto,že jsem od mala zvyklý na domácí 100% kečup a ne ty párprocentní náhražky z obchodů. Přesně takovouto chuť mám rád. Je sice malinko sladší než děláme my,ale to rozhodně není na škodu. Vysloveně nemám rád capsaicinové exktrakty,které jsem na nedávném grilování s kamarádama ochutnával. Je sice hezká jejich extremní pálivost,ale jsou bez přírodní chutě. Takže pro mě jsou volby jako Moruga Mučíto a Pálíto jasná volba. Obě dvě omáčky jsou velice dobré a pro mě ty pravé.

Pokud bych směl mít i dotaz,zajímaly by mě hlavní výrobní rozdíly obou zmíněných omáček.

Díky a  s pozdravem
Luboš Karník

###

Přeji dobrý den a moc děkuji za zaslanou omáčku Pálito.

Myslím si že Vaše cena 89,- je adekvátní ke kvalitě Vašeho výroku a nebude mí líto za ní ty peníze dát.
Omáčka mi velice chutnala jak příloha k uzeninám tak smíchná s těstovinami a věřím že u grilování bude taky perfektní.
Pálito je určitě povedená a pobavil mě slogan "jemě hřejivá" jelikož jí stačí opravdu málo. Jsem rád že nekdo u nás vyrábí takove kvalitní věci. Taky by nebylo na škodu kdyby se Vaše výrobky rozšířily více do obchůdku nebo na různé trhy aby člověk nemusel pořát platit poštovné. Ještě jednou děkuji i za pozornost v podobě koření, mile to překvapilo. Pokud na vaše produkty někde narazím, tak nebudu váhat a když né tak učitě zase někdy něco objednám.

S pozdravem
Petr Vodička

###

Já Vás zdravím Přátelé:)

Těšil sem se jak malé dítě na novou omáčku, na ten vzorek kvůli kterému jsem strávil tři hodiny čekání na Facebooku a neustálým znasilňováním tlačítka F5 aby se mi znovu načetla stránka až mě z toho odumřely tři prsty. Nicméně dočkal jsem se a novou omajdu třímam v rukou a pomalu s božským zaujetím ji pomalu otvírám. Hmmm rajčatový nádech...tak ano, za tu bych už od pohledu zaplatil 89 Korunek, přemýšlím k čemu by se mi tak hodila, na čem ji vyzkoušet...a ejhle buřtuguláš na plotně, šup tam s ní na závěr a ochutnat pomalu na lžičku....bum...bomba, užasný...úplně jiná chuť...takže super, bude se hodit do omáček...zkoušeno i jen tak jíst ze lžičky ale to ta prvnotní chuť rajčátek hrozně rychle odezní a nastoupí pouze pal...tudíž opravdu spíše přidávát na konci vaření a nejlépe do omáček popřípadě výborná jest ještě na ďábelskéom toustu na topince...jistě si najde i další využítí, které jsem zatím nevyzkoušel. A moje celkové hodnocení? kladné s jedním malinkým mínuskem, je to spíš moje malé sugestivní mínus. Tu chuť rajčátek by to chtělo delší a až pak ten pal:). S pozdravem Tom:)

###

1) Ano, za tuto cenu jsem ji ochoten koupit a určitě tak učiním jakmile dojde. :)
2) Tato omáčka se hodí ke kterémukoliv masu i uzenářským výrobkům.
3) Vynikající jemně pálivá omáčka, kterou můžu doporučit (i tak učiním) svým známým. V tabulce 1 - 10 (10 nejvyšší hodnocení) ji hodnotím jako číslo 9!

Josef Křenek

###

Nejsem si jisty, zda si PALITO za tuhle cenu jeste koupim.

Zatim jsem ji vyzkousel jen do cinskych nudli - bez problemu a abych vychutnal jeji chut, tak bez vseho jen tak na lzicce. Dokazal bych si ji predstavi treba na topince.

Nemile mne prekvapila vune - omacka vonela jako rajsky protlak (ano, neni se cemu divit, je ze sekanych rajcat) ale mne ta vune nepritahuje...
Chutove si nemohu stezovat, palive mam rad, takze jsem PALITO (Kolik ma SHU jednotek?) rad ochutnal. A opravdu palilo fest, nedokazu si predstavit, jak bude palit MUCITO, ktere jsem si take objednal. Asi jsem do tehle doby nevedel, co doopravdy pali.

David Potyš

###

Tak jsme ochutnali Pálíto..

3)Chuť je dobrá, středně pálivá, tak akorát. Nekonají se žádná velká překvapení s chutí jako třeba u té meruňkové, ale co. Chuť papriček pěkně vyniká díky studenému zpracování. Je dobrá, rozhodně..

1)Za 90 Kč bych to vždy přihodil k jiné objednávce :) Cena ok.

2) Podle mě bude skvělá na ochucení salsy, případně ke kuřeti jako side dish či na krkovici.

Zhodnocení :Milá středně pálivější omáčky dobré chuti, kde vynikají papričky. Takový milý základ a středobod, od kterého by šlo hodnotit a porovnávat jiné omáčky.

Žehu zdar!
Lukáš Kačinetz

###

Dobrý den,

ano byl bych ochoten koupit omáčku za 89,-. Podle mě se hodí nejvíc k hovězímu nebo vepřovému masu, ale dokázal bych si omáčku Pálíto představit i  v zeleninových salátech. Celkové hodnocení, podle mě se Vám omáčka velmi podařila, je chutná a jak ste již psali, příjemně hřejivá. Jsem s omáčkou spokojen.

S přáním pěkného dne
Michal Mánik

###

Dobrý den, zasílám krátkou recenzi omáčky pálíto.

Předem předesílám, že nejsem nijak zkušeným konzumentem chili


- Byly byste ochotni koupit tuto omáčku za konečnou cenu 89,-?
Pravděpodobně ne, tolik, kolik jsem za ni dal (poštovné) mi přišlo adekvátní

- K čemu se podle Vás nejlépe hodí?
Užívám ji prakticky k čemukoli, nejvíce asi do masových směsí - hodí se ale také ke steakům, nebo třeba tofu.

- Celkové zhodnocení
Vzhledem k tomu, že s chili začínám, rozhodně bych omáčku nezhodnotil "jemně hřejivá", ale to samozřejme záleží na zvyku. Chuťově je velmi vyvážená, tomat i papiky jsou výrazně cítit, prakticky nemám co vytknout.

Díky za zaslání!
David Svoboda

###

Velice milé překvapení. Příjemně nasládlá chuť s postupně se rozvíjejícími lahodnými ovocnými podtóny, které jsou patrné i při přivonění. Pro mě chuťově asi nejzajímavější omáčka z produkce Seminka-chilli.cz. Pálivostí ne tak intenzivní jako Jolokia/Moruga Mučíto, nicméně i tento mírný pal dlouho doznívá a pro méně otrlé bude dostatečný. Omáčka nenásilně doplňuje a zvýrazňuje chuť pokrmu, ke kterému je podávána. Využití je stejné jako u jejích pálivějších sestřiček, tj. zejména ke všem druhům masa a přílohám, ke gulášům a do špaget. Doporučil bych ji zejména těm, co nevyžadují extrémní pal, ale nesedí jim meruňkový základ Habanero Mučíto. V případě slušného odbytu bych doporučil zvážení 200ml varianty - omáčka přímo vybízí k dalšímu a dalšímu přidání. Při svém testování jsem ji v podstatě vyprázdnil na dva zátahy - polovinu k obědu, druhou k večeři. Použití více druhů papriček se ukázalo být (nejen obchodně) skvělým tahem. Výtečná alternativa k ostatním omáčkám, která i přes výrazně nižší cenu dosahuje (a dle mého mírně převyšuje) chuťové kvality Jolokia a Moruga Mučíto.

Shrnuto a podtrženo, ze všech nabízených omáček má tato jednoznačně nejlepší poměr "cena/výkon". Přijde mi až neuvěřitelné, že je při stejném objemu o celých 150,- Kč levnější.

Omáčku musím doporučit i  v případě, preferujete-li vysokou pálivost, kvůli mimořádné chuti totiž minimálně za vyzkoušení rozhodně stojí.

Jediná výtka směřuje k neuvedení konkrétních druhů papriček použitých pro přípravu omáčky. Domnívám se, že nejsem sám, koho by tento údaj zajímal.

P.S. Neuvažujete o variantě J.M. či M.M. s vyšším podílem obsahu papriček pro ty otrlejší ze zákazníků (po vzoru extra pálivé variany H.M.)?

S pozdravem
Martin Kafka

###

Dobrý den,
posílám odpověď na akci omáčky Pálíto:

- Byly byste ochotni koupit tuto omáčku za konečnou cenu 89,-?
Ideální cena by byla podle mě kolem 70,- jelikož omáčka není nikterak extra pálivá, tak aby to lidem nepřišlo drahé v porovnání s ostatními omáčkami.
Přiznám se, že jsem vyznavačem větší pálivosti.

- K čemu se podle Vás nejlépe hodí?
Zní to sice hloupě, ale podle mě se hodí skoro ke všemu.
Tím jak je nasládlá zastoupí hodně pozic v kuchyni. Osobně jsem jí zkusil pouze k pečenému masu a ráno na chleba - obojí skvělé :-)

- Celkové zhodnocení
Je to omáčka, kterou si oblíbí i lidé které nepotřebují extrémní pálivost a svou nasládlou chutí bude i více lidem chutnat.
Omáčce dám hodnocení 8/10

Děkuji a  s pozdravem
Jan Soukup

###

Zdravim,
balik dosel v poradku, precizne zabaleny, jak byva u Vas zvykem. K terminu dodani se uz nevyjadruju, porad budu omilat to stejne :) Proste nevim jak to delate, ale jste nejrychlesi eshop co jsem zazil.

Ted k omacce.
otazka c.1 - cena 89kc - odpovidajici
otazka c.2 - prvne jsem zkousel samotne, byla vyborna, dale s vajicky taktez OK, v hod-dogu opet vyborna .. omacky jim da se rict ke vsemu

celkove zhodnoceni.

V eshopu zminujete " Jemně hřejivá chilli omáčka Pálíto překvapí svou lehkosti...atd" - po otevreni jsem byl prekvapen palivosti, necekal jsem to az tak. Ne ze by byla prehnana, ale ocekaval jsem min. Den predtim jsem otevrel posledni omacku od Vas co sem me (Jolokia mucito to byla) a vazne mne Palito prekvapila.
K chuti - vzal jsem ji mezi spolupracovniky, a co mne po ochutnani rikali byly jen dve veci (mimo palivost)
Kazdy by volil min sladkou, a nekteri jeste ze je malo kysela. Mne osobne sladkost nevadila.

Tot vse

Daniel Pasz

###

Dobrý den,
zasílám email na základě ochutnávky vzorku omáčky Pálíto.

Byli byste ochotni koupit tuto omáčku za konečnou cenu 89,-?
Ano, určitě. Ochutnal jsem již Moruga Mučíto a je skvělá, nicméně cena 89,- Kč za Pálíto je mnohem přijatelnější. Mučíto je oproti tomu spíše taková specialitka, vhodná jako dárek atp. U Pálíto by se dalo uvažovat a pravidelné konzumaci.

K čemu se podle Vás nejlépe hodí?
Asi k masu, ale já dávám chilli omáčky téměř ke všemu, třeba i na knedlíky se zelím :-)

Celkové zhodnocení:
Omáčka Pálíto mne překvapila svojí pálivostí, neb jsem čekal, že bude mnohem slabší vzhledem k uváděnému popisku "není určena pro vyznavače extrémně pálivých omáček". Nechal jsem ji u nás v kuchyni na stole a vrátil jsem se zrovna ve chvíli, když naši večeřeli. Komentovali svoji ochutnávku slovy: "Co to tady máš za žíravinu?" :-)

Každopádně mi tato omáčka přijde zbytečně moc sladká. Jenže já nesladím čaj ani kafe a jiným to může vyhovovat.

Pokud bych ji měl srovnat s Habanero Mučíto, u té mi více vyhovuje meruňková chuť. Kamarád zase kombinaci chilli s meruňkovým pyré rád nemá, takže každý z těchto výrobků bude mít své oblíbence.

V každém případě doufám, že i do budoucna budete experimentovat a překvapíte nás zase nějakou novinkou!

Miroslav Michálek
Třebíč

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek