Trinidad Scorpion Moruga papričky

Trinidad Scorpion Moruga papričky

  • Druh:Sušené chilli papričky
  • Pálivost:
  • Jednotek SHU:až 2 368 534 SHU
  • Číslo produktu:321
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:169 
ks

Trinidad Scorpion Moruga papričky je chilli koření nové dimenze. Zapomeňte na chilli tak jak ho znáte doposud. Přinášíme revoluci ve vnímání chilli!



Nejpálivější paprička na světě
.


Složení: sušené papričky Trinidad Scorpion Moruga

Hmotnost: 10 g

Počet kusů: průměrně 10 kusů papriček v balení

Země původu: USA

Pálivost: až 2 009 231 SHU 15/10

Upozornění: S tímto kořením nakládejte maximálně opatrně, účinky jsou podobné pepřovému spreji! Chraňte si oči, sliznice, hrozí jejich popálení. Nenechávejte v dosahu dětí! Nekonzumujte v případě, že jste alergičtí na pálivé!


Zajímavost: Studie o papričce Trinidad Scorpion Moruga

Popis plodu: 4 - 5 cm v průměru. Plod papriček Moruga Scorpion je v plné zralosti zabarvený do červena, svým tvarem připomíná do velikosti golfový míček. Charakteristickými rysy Trinidad Moruga Scorpion je promáčknutí plodu v jeho spodní části a také výrazně vrásčitá a lesklá slupka s pravidelným vyboulením po obvodu. Stěna papriky je i před dozráním vláčná a  z vnitřní strany najdete kapénky kapsaicinového olejíčku, který plod produkuje v extrémní míře. Ze všech super hot papriček působí nejvíce aromaticky a její unikátní chuť pocítíte až po 15 či 20 minutách, kdy pal odchází a váš jazyk jako země spálená začne znovu obrážet životem. S touto chilli papričkou opravdu opatrně, není to rozhodně žádná upravená modelka z photoshopu.

Popis rostliny: Při vhodných podmínkách se Trinidad Moruga Scorpion dorůstá až do výšky 170 a šířky 100 centimetrů. Je opravdu veliká. Listy se jí při rozvětvení zmenšují a jsou sametově hebké, světle zelené. Květy jsou světle zelené až zelenobílé. Nasazuje je po celou vegetační dobu. Kmen ke konci sezony dřevnatí a  v dobrých podmínkách má mohutný kořenový systém.


Video test Trinidad Scorpion Moruga - na co si dát pozor

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek