Carolina Sajrajt

Carolina Sajrajt

  • Druh:Chilli pasty
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:1000
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:89 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Carolina Sajrajt



Chilli pasta z papričky Carolina Reaper Chocolate
 

Objem: 20 ml

Použití: Pro doostření pokrmů. Dávkovat velmi opatrně! 

Složení: Papričky Carolina Reaper Chocolate, pitná voda, kyselina citronová, sorban draselný 

Trvanlivost: - 23.2.2018

Poznámka: limitovaná šarže - L3A/18

Chilli pasta je koncentrát vzniklý rozemletím a převařením čerstvých papriček. Výhodou chilli pasty je to, že si zachovává charakteristiky čerstvé papričky, tedy pronikavé aroma a extrémní pal. Chilli pastu si můžete dopřát po celý rok, což s nejpálivějšími čerstvými papričkami není možné, protože jsou dostupné pouze v sezóně. Vyzkoušejte nebo darujte jedinečný produkt, který vydrží velmi, velmi dlouho :)




Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý večer vespolek!Na všechna semínka si při přebírání pořádně posvítíme ;-) (prosvěcujeme je, kvalitu bereme vážně). Máte-li konečný výsledek této…



Dobrý večer vespolek!

Na všechna semínka si při přebírání pořádně posvítíme ;-) (prosvěcujeme je, kvalitu bereme vážně). Máte-li konečný výsledek této práce nafocen, pochlubte se!

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý večer vespolek!Pokus o pěstování vzácné, divoké papriky "Blue Mystery" v běžných podmínkách. Povedlo se, postupně dozrává spousta drobných…

(Foto: Blue Mystery, Capsicum Praetermissum, v Nové Pace 22.9.2018)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje...">


Dobrý večer vespolek!

Pokus o pěstování vzácné, divoké papriky "Blue Mystery" v běžných podmínkách. Povedlo se, postupně dozrává spousta drobných papriček :-)
(Foto: Blue Mystery, Capsicum Praetermissum, v Nové Pace 22.9.2018)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... (Foto: Blue Mystery, Capsicum Praetermissum, v Nové Pace 22.9.2018)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje...">Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek