Bylinkové máslo

Ingredience

  • máslo
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • bylinky dle vlastních chutí extragon, šalvěj, bazalka, oregáno, tymián, saturejka, libeček, rozmarýna, majoránka

Postup přípravy

Ztuhlé máslo rozhněteme vidličkou, přidáme sůl, čerstvě mletý pepř a čerstvě nasekané bylinky. Vše důkladně promícháme a vyklopíme na alobal, kde z másla vytvoříme váleček. Bylinkové máslo můžeme při rychle spotřebě uchovávat v chladničce, nebo pro dlouhodobější spotřebu vložit do mrazničky. Vydrží několik týdnů, avšak mějte na paměti, že vždy je nejlepší čerstvé z čerstvě nasbíraných bylin.

Bylinkové máslo má široké úplatnění a hodí se jak na hovězí steaky, vepřové steaky tak i na kuřecí maso. Pro labužníky doporučujeme kuře na pivní plechovce s plátky bylinkového másla po kůži kuřátka, opravdová dobrota!

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
 
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
 
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
 

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý večer vespolek! Prodej čerstvých chilli papriček končí tuto středu! Pospěšte si ;-) https://www.seminka-chilli.cz/cerstve-chilli-papricky/…



Dobrý večer vespolek!

Prodej čerstvých chilli papriček končí tuto středu! Pospěšte si ;-)
https://www.seminka-chilli.cz/cerstve-chilli-papricky/ Více infomací…

Dobrý den vespolek!Máte se na co těšit... ;-)https://www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje...…



Dobrý den vespolek!

Máte se na co těšit... ;-)
https://www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek