Cibulový DIP k hovězímu masu

Ingredience

  • červená cibule
  • třtiový cukr
  • med
  • ocet
  • chilli koření
  • mletý kmín
  • čerstvý mletý pepř
  • sůl
  • červené víno
  • voda

Postup přípravy

Vodu se všemi ingrediencemi necháme projít varem a poté přidáme na hurbo krájenou cibuli a dusíme cca 1 hodinu do odpaření většiny tekutiny. Takto připravenou cibulovou omáčku můžeme dochutit cukrem, solí nebo octem.

Cibulový DIP se podává nejlépe s hovězím masem.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Cibulový DIP k hovězímu masuCibulový DIP k hovězímu masu
Cibulový DIP k hovězímu masuCibulový DIP k hovězímu masu
Cibulový DIP k hovězímu masuCibulový DIP k hovězímu masu
Cibulová omáčka k masuCibulový DIP k hovězímu masuCibulová omáčka k masuCibulový DIP k hovězímu masu
 
Cibulová omáčka k masuCibulová omáčka k masu
Cibulová omáčka k masuCibulová omáčka k masu
Cibulová omáčka k masuCibulová omáčka k masu
Cibulová omáčka k masuCibulová omáčka k masu
 
Cibulová omáčka k masuCibulová omáčka k masu
 
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek