Omáčka z povidel

Ingredience

  • švestková povidla
  • třtinový cukr
  • kayenský pepř
  • cibule
  • červené víno
  • smetana
  • máslo
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky a společně s máslem necháme v rendlíku zpěnit. Přidáme třtinový cukr a zkaramelizujeme. Přidáme povidla, zaijeme červeným vínem, zredukujeme vodou a krátce provaříme. Nakonec zalijeme smetanou a provaříme. Dochutíme solí a pepřem.

Povidlová smetanová omáčka se výborně snoubí s grilovaným hovězím masem.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Recept na povidlovou omáčkuRecept na povidlovou omáčku
Recept na povidlovou omáčkuRecept na povidlovou omáčku
Recept na povidlovou omáčkuRecept na povidlovou omáčku
Recept na povidlovou omáčkuRecept na povidlovou omáčku
 
Recept na povidlovou omáčkuRecept na povidlovou omáčku
Recept na povidlovou omáčkuRecept na povidlovou omáčku
Recept na povidlovou omáčkuRecept na povidlovou omáčku
Recept na povidlovou omáčkuRecept na povidlovou omáčku
 
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek