Hořčice Dijon a la Habanero

Hořčice Dijon a la Habanero

  • Druh:Netradiční chilli dárky
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:851
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:Není skladem
  • Cena s DPH:1 


3.3.2019 od 21:00 můžete získat vzorek této hořčice. Cena je 1 Kč. Podmínkou je jeden kus na osobu / objednávku. Zaslání recenze na obchod@seminka-chilli.cz


Hořčice Dijon a la Habanero se vyznačuje silnou, nezaměnitelnou chutí, která evokuje křenový dozvuk, výraznou odezvou v nose. Ovšem zdání klame. V této hořčici se křen nenachází, za vše může použitá odrůda hořčičného semínka. Charakteristickou hořčičnou chuť Dijonské jemně doplňujeme kořením z Habanero papriček. Výsledek je velmi zajímavý a už teď jsme upřímně zvědaví na Vaše hodnocení.  

Složení produktu

  • hořčičné semínko, bio vinný ocet, voda, verjus, sůl, třtinový cukr.

Zajímavosti:

Nektarové medy bývají světlejší barvy a rychleji tuhnou (krystalizují). Netuhne pouze med akátový a několik málo dalších druhů medů. Tuhnutí – krystalizace medu je jeho přirozenou vlastností a potvrzuje jeho pravost. V domácnosti se med opět ztekutí zahřátím na 45 °C po dobu cca 2 hodin. Překročením této teploty med přichází o výživné látky a tím se tak stává z hlediska pozitivního přínosu pro lidský organismus bezcenným.

Minimální trvanlivost: 25.2.2020

Hmotnost vzorku: 

Využití:  

 

Chilli novinky
z Facebooku

Video - Dobrý den vespolek!Pracujeme na rozšíření provozovny, potřebujeme větší prostor. Místo motyčky opět sbíječka! ;-)www.seminka-chilli.cz -…



Dobrý den vespolek!

Pracujeme na rozšíření provozovny, potřebujeme větší prostor. Místo motyčky opět sbíječka! ;-)
www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!Jedna archivní, 7.4.2012, pět měsíců před zahájením výroby Moruga Mučíto. Na začátky, dobu pokusů a omylů, jsou ty nejlepší…



Dobrý den vespolek!

Jedna archivní, 7.4.2012, pět měsíců před zahájením výroby Moruga Mučíto. Na začátky, dobu pokusů a omylů, jsou ty nejlepší vzpomínky! ;-) :D
www.seminka-chilli.cz/chilli-omacky/ Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek