Marináda s Jolokií

Marináda s Jolokií

  • Druh:BBQ omáčky
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:2003
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:99 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Marináda s Jolokií

Marináda s Jolokií je byla stvořena k vyváženému ochucení vepřového masa. Nemusíte vymýšlet vlastní složení marinády, trávit čas její výrobou.
Vyzkoušejte několika roky ověřenou recepturu Marinády s Jolokií.  


Složení produktu Marináda s Jolokií

rostlinný olej, himalájská sůl (max. 14%), sladká uzená paprika, vinný ocet, třtinový cukr, česnek, cibule, směs bylin, sójová omáčka, Jolokie (min. 1%), pepř čtyř barev, pálivé.

Použití Marinády s Jolokií:  Nejvíce se hodí k nakládání vepřového masa. Miminální doporučená doba pro marinování je 4 hodiny. My ovšem doporučujeme nechat maso ve společnosti Marinády s Jolokií alespoň přes noc. Výsdelek bude stát za to! ;-)


Hmotnost balení:
190 g


Minimální trvanlivost: do 4.8.2019. Pasterováno.




Recenze zasílejte na adresu obchod@seminka-chilli.cz





Recenze od zákazníků


 

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý večer vespolek!Velmi raritní a plodná odrůda pro venkovní pěstování. Vyniká masitou dužninou, mezi paprikami vůbec nejvyšší. Semínka budou …



Dobrý večer vespolek!

Velmi raritní a plodná odrůda pro venkovní pěstování. Vyniká masitou dužninou, mezi paprikami vůbec nejvyšší. Semínka budou v listopadu a též sazeničky v dubnu 2019. Máte se na co těšit! ;-)
(Foto: Mini Rocoto Brown, Paprika Chlupatá, až 50 000 SHU, v Nové Pace 28.9.2018)
www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!Výnos z rostliny zatím 880g. Tak 80%!j(MISSING)eště zraje! Sice pozdě, ale přece! ;-) Pěstuje někdo tuto naší odrůdu?(Foto: Bhut…



Dobrý den vespolek!

Výnos z rostliny zatím 880g. Tak 80%!j(MISSING)eště zraje! Sice pozdě, ale přece! ;-) Pěstuje někdo tuto naší odrůdu?
(Foto: Bhut Jolokia Yellow 5,2 kg, až 1000 000 SHU, v Nové Pace 27.9.2018)
www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek