Med s chilli Jolokia

Med s chilli Jolokia

  • Druh:Netradiční chilli dárky
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:851
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:Není skladem
  • Cena s DPH:99 

Akátový med s chilli papričkami Jolokia se vyznačuje velmi pomalým procesem tuhnutí - krystalizací (zcukernatěním), což jistě mnozí konzumanti uvítají. Tuto vlastnost má jako jeden z mála právě akátový nektarový med, a proto jsme ho při výrobě chilli medu zvolili.

Složení produktu

  • nektarový akátový med obsahuje: cukry (fruktosa, glukosa, maltosa, sacharosa, dextriny), voda, kyseliny, bílkoviny, minerální látky (celkem asi 15 prvků), enzymy, vitamíny (zjištěno min. 8), hormony, barviva, vonné látky
  • 3 ks Jolokia papriček 

Zajímavosti:

Nektarové medy bývají světlejší barvy a rychleji tuhnou (krystalizují). Netuhne pouze med akátový a několik málo dalších druhů medů. Tuhnutí – krystalizace medu je jeho přirozenou vlastností a potvrzuje jeho pravost. V domácnosti se med opět ztekutí zahřátím na 45 °C po dobu cca 2 hodin. Překročením této teploty med přichází o výživné látky a tím se tak stává z hlediska pozitivního přínosu pro lidský organismus bezcenným.

Minimální trvanlivost: 5.5.2017

Hmotnost: 240 g

Využití: přísada do marinád pro grilování masa, do bbq omáček, čaje, pikantní pomazánky. 

 

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý večer vespolek!Nejpálivější utopenci na světě právě ve výrobě! Seš vostrej týpek co dá všechno, jo? Tak se ukaž, Špekoň s Morugou čeká... Klik…



Dobrý večer vespolek!

Nejpálivější utopenci na světě právě ve výrobě! Seš vostrej týpek co dá všechno, jo? Tak se ukaž, Špekoň s Morugou čeká... Klik zde: https://bit.ly/2VXEDS5 Více infomací…

Dobrý den vespolek! Až 40 cm dlouhé lusky, špičkový výnos, svěží chuť, široké využití, pěstujte papričku Elephant's Trunk / 🐘 chobot :-) K dostání …



Dobrý den vespolek!

Až 40 cm dlouhé lusky, špičkový výnos, svěží chuť, široké využití, pěstujte papričku Elephant's Trunk / 🐘 chobot :-) K dostání u nás. #elephants #pepper #pestujeme #chilli #seminkachillicz #vlastnizelenina Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek