Na Masínko - marináda s chilli

Katalogový kód:878
Na Masínko, perfektně dochucená marináda - když nechcete ztrácet čas kořeněním masa 


 
  • Kategorie: BBQ omáčky
  • VýrobceVýchozí
  • Katalogový kód878
  • V nabídce od:03.03.2025
  • DostupnostNedostupné
  • Váha (gr):300
  • Pálivost:Středně pálivé
  • Stupeň pálivosti:
  • Vaše cena 88   bez DPH 99   s DPH
99    s DPH 88    bez DPH

Na Masínko - marináda s chilli


Tekutý kořenící přípravek na maso. 

Složení: řepkový olej, himalájská sůl (17 %), vinný ocet, paprika sladká uzená, třtinový cukr, cibule, sójová omáčka, česnek, Bhut Jolokia (2 %), směs bylin, pepř černý drcený. Hmotnost obsahu 180 g. Pálivé. Nevhodné pro děti. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-22 ° C. Po otevření skladujte v chladničce do 10 ° C a spotřebujte do 14 dnů. Výrobce: Jiří Kosina, O. Číly 1547, 509 01 Nová Paka, Česká republka. Před použitím promíchejte!
 
 
K marinádě na maso jsme se vrátili po několika letech zpět, kdy jsme Vám mohli tento produkt již nabídnout. Tato verze je ovšem o něco vymazlenější a chutnější. Trvalo to skoro tři roky než jsme se odvážili tento produkt oprášit a znovu ho vyzkoušet. Už mu snad nic nechybí, byla přidána špetka chilli navíc, aby naložené maso mělo pořádné grády, i pro silnější ořezávátka. 
 
K čemu se marináda hodí a jaké je její využití: jak už z názvu napovídá slouží pro naložení masa, ale jakého? Nejlepší maso pro tuto marinádu je pořádný flák prorostlé krkovice. Vepřová pečeně, ale ta už je moc libová, tak to nepřežeňte s tepelnou úpravou jinak budete mít maso jako podrážku nebo vysušené. Pro labužníky můžeme doporučit i vepřovou panenku. Další vhodným druhem pro naložení je maso kuřecí. Hodí se všechny části, kuřecí prsní řízky, kuřecí stehenní řízky bez kosti (jsou křehčí), kuřecí čtvrtky, kuřecí stehna, kuřecí paličky a kuřecí křídla na oblíznutí. 
 
Použití marinády na maso: maso omyjeme, očistíme, osušíme potravinářkou utěrkou a předem rozmíchanou marinádou potřeme. 1 - 2 čajové lžičky (můžou být i vrchovaté) na plátek masa by mohla stačit. Poté marinádu do masa pořádně vmasírujeme, aby se pokryla co největší plocha masa. U vepřového masa necháme 24 hodin marinovat, můžeme ovšem i déle. Maso tak bude křehčí a jemnější, bude se vám rozplývat na jazyku jako máslo. Kuřecí maso stačí naložit 12 hodin před grilovaným, smažením. Při smažení v uzavřeném prostoru doporučujeme pustit odsavač vzduchu nebo použití plynové masky :)


Přejeme dobrou chuť a pokud se chcete pochlubit jak vám marináda chutnala, pošlete fotografii grilované flákoty na náš facebook nebo instagram.

 

Hmotnost balení: 180 g




Recenze zasílejte na adresu obchod@seminka-chilli.cz





Recenze od zákazníků


 

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Související produkty

Chroupáky se škorpionem
Stupeň pálivosti-70 70
Katalogový kód: 360

Chroupáky se škorpionem

Chroupáky se Škorpionem - pocta Trinidad Scorpion Butch T! Guinness 2011, 1.463.700 SHU. Tahle potvora umí fakt zatopit! Sníst celých 135g najednou? To chce velký koule. "Legální droga" - od roku 2017.

79  bez DPH
89 
skladem
Kremžská hořčice s Morugou
Stupeň pálivosti-70 70
Katalogový kód: 720

Kremžská hořčice s Morugou

Nejpálivější kremžská hořčice s Trinidad Scorpion Moruga! Bio vinný ocet, žluté a černé hořčičné semeno. Prémiová superpálivá specialita pro buřty, ovar nebo čevabčiči.

106  bez DPH
119 
skladem
Jalapeno Podvodnice
Stupeň pálivosti-10 10
Katalogový kód: 444

Jalapeno Podvodnice

 

Sterilované kroužky papriček Jalapeño ve sladkokyselém nálevu - mírně pálivá delikatesa i jako dárek první jakosti!

71  bez DPH
79 
skladem
Big Black Mama Sajrajt
Stupeň pálivosti-90 90
Katalogový kód: 400

Big Black Mama Sajrajt

1.ooo.ooo SHU je předpokládaná maximální známá hodnota míry pálivosti u odrůdy Big Black Mama

151  bez DPH
169 
skladem
Jahodový extra džem s Habanero
Stupeň pálivosti-5 5
Katalogový kód: 821

Jahodový extra džem s Habanero

Jahodový džem výběrový (EXTRA) se sníženým obsahem cukru

Jahodový extra džem s chilli Habanero je kombinace čerstvého ovoce a jemné pálivosti. Vhodná k pěčivu, do palačinek, k výrobě marinád

151  bez DPH
169 
skladem
Dárkový koš nejpálivější koření
Stupeň pálivosti-90 90
Katalogový kód: 829

Dárkový koš nejpálivější koření

Dárkový koš nejpálivější koření obsahuje to nejpálivější chilli co u nás naleznete: sušené koření Trinidad Scorpion Moruga, Trinidad Scorpion Butch Tylor, Bhut Jolokia, Habananero.

754  bez DPH
845 
skladem