Na Masínko - marináda s chilli

Na Masínko - marináda s chilli

  • Druh:BBQ omáčky
  • Pálivost:
  • Číslo produktu:878
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:Není skladem
  • Cena s DPH:99 

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Na Masínko - marináda s chilli

Na Masínko - marináda s chilli


Tekutý kořenící přípravek na maso. 

Složení: řepkový olej, himalájská sůl (17 %), vinný ocet, paprika sladká uzená, třtinový cukr, cibule, sójová omáčka, česnek, Bhut Jolokia (2 %), směs bylin, pepř černý drcený. Hmotnost obsahu 180 g. Pálivé. Nevhodné pro děti. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-22 ° C. Po otevření skladujte v chladničce do 10 ° C a spotřebujte do 14 dnů. Výrobce: Jiří Kosina, O. Číly 1547, 509 01 Nová Paka, Česká republka. Před použitím promíchejte!
 
 
K marinádě na maso jsme se vrátili po několika letech zpět, kdy jsme Vám mohli tento produkt již nabídnout. Tato verze je ovšem o něco vymazlenější a chutnější. Trvalo to skoro tři roky než jsme se odvážili tento produkt oprášit a znovu ho vyzkoušet. Už mu snad nic nechybí, byla přidána špetka chilli navíc, aby naložené maso mělo pořádné grády, i pro silnější ořezávátka. 
 
K čemu se marináda hodí a jaké je její využití: jak už z názvu napovídá slouží pro naložení masa, ale jakého? Nejlepší maso pro tuto marinádu je pořádný flák prorostlé krkovice. Vepřová pečeně, ale ta už je moc libová, tak to nepřežeňte s tepelnou úpravou jinak budete mít maso jako podrážku nebo vysušené. Pro labužníky můžeme doporučit i vepřovou panenku. Další vhodným druhem pro naložení je maso kuřecí. Hodí se všechny části, kuřecí prsní řízky, kuřecí stehenní řízky bez kosti (jsou křehčí), kuřecí čtvrtky, kuřecí stehna, kuřecí paličky a kuřecí křídla na oblíznutí. 
 
Použití marinády na maso: maso omyjeme, očistíme, osušíme potravinářkou utěrkou a předem rozmíchanou marinádou potřeme. 1 - 2 čajové lžičky (můžou být i vrchovaté) na plátek masa by mohla stačit. Poté marinádu do masa pořádně vmasírujeme, aby se pokryla co největší plocha masa. U vepřového masa necháme 24 hodin marinovat, můžeme ovšem i déle. Maso tak bude křehčí a jemnější, bude se vám rozplývat na jazyku jako máslo. Kuřecí maso stačí naložit 12 hodin před grilovaným, smažením. Při smažení v uzavřeném prostoru doporučujeme pustit odsavač vzduchu nebo použití plynové masky :)


Přejeme dobrou chuť a pokud se chcete pochlubit jak vám marináda chutnala, pošlete fotografii grilované flákoty na náš facebook nebo instagram.

 

Hmotnost balení: 180 g




Recenze zasílejte na adresu obchod@seminka-chilli.cz





Recenze od zákazníků


 

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek