Sajrajt 3v1

Sajrajt 3v1

  • Druh:Chilli pasty
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:1002
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:Není skladem
  • Cena s DPH:399 

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Sajrajt 3v1

Chilli pasta je koncentrát vzniklý rozemletím a převařením čerstvých papriček. Výhodou chilli pasty je to, že si zachovává charakteristiky čerstvé papričky, tedy pronikavé aroma a extrémní pal. Chilli pastu si můžete dopřát po celý rok, což s nejpálivějšími čerstvými papričkami není dost dobře možné, protože jsou dostupné pouze v sezóně - přelom léta a podzimu. Vyzkoušejte nebo darujte jedinečný produkt, který vydrží velmi, velmi dlouho :)

Pasty vyrábíme z papriček, které si sami pěstujeme. Při výrobě nepoužíváme fermentaci (kvašení) sůl a ani ocet. Pasty tedy nemají charakteristické aromatické znaky, které jsou bežné u zahraničních produktů, kde se naopak s octem a solí pracuje a to ve velkém množsví. 

Pasty Sajrajt vynikají aromatem čerstvých papriček a velmi silnou pálivostí. Tato sada je cenově výhodnější než jednotlivé produkty zakoupené samostatně.

Produkt Sajrajt 3v1 obsahuje pasty / koncentráty z nejpálivějších papriček.

Objem lahviček je 20ml.




Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Perfektní venkovní odrůda vhodná pro laiky, začátečníky ;-)(Foto: Manzano Rocoto Orange, Paprika chlupatá, až 30 000…



Dobrý den vespolek!

Perfektní venkovní odrůda vhodná pro laiky, začátečníky ;-)
(Foto: Manzano Rocoto Orange, Paprika chlupatá, až 30 000 SHU)
www.seminka-chilli.cz - od semínka po pálivý produkt Více infomací…

Dobrý den vespolek!Pěstujte nejaromatičtější a zároveň extra pálivou Dorset Nagu! Videoochutnávka: https://youtu.be/iPOkOcRlJQs(Foto: Dorset Naga,…



Dobrý den vespolek!

Pěstujte nejaromatičtější a zároveň extra pálivou Dorset Nagu! Videoochutnávka: https://youtu.be/iPOkOcRlJQs
(Foto: Dorset Naga, Capsicum Chinense, až 1 598 227 SHU, v Nové Pace 20.9.2018)

www.seminka-chilli.cz - pěstujeme chilli papričky, vyrábíme prémiové pálivé dobroty! Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek