Sen z černého rybízu

Sen z černého rybízu

  • Druh:Netradiční chilli dárky
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:1992
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:69 
ks

Černý rybíz patří k nejaromatičtějšímu ovoci vůbec. I proto, že je černý rybíz tak výrazný, rozhodli jsme se pro jeho použití. Při výrobě používáme právě sklizené kuličky od pěstitele z našeho okolí. Vyrábíme po malých šaržích, z každé si necháváme vzorek, který slouží k následné analýze na mikrobiologii a refraktometrii. Naše zavařenina obsahuje podíl celých plodů, tedy i zrníček.

Zavařenina z černého rybízu je výbornou pochoutkou. Hodí se při přípravě curkroví, výrobě dortíků, ochucení bílého jogurtu, nebo jen tak na chléb s máslem.

 


Složení produktu

Zpracované ovoce - zavařenina.

Vyrobeno z 68 g ovoce na 100 g konečného výrobku.
Celkový obsah přírodních sladidel: 48 g
na 100 g. Složení: černý rybíz, třtinový cukr,
želírující látka: citrusový pektin. Pasterováno.

Skladujte při 20 ° C. Chraňte před přímým
slunečním světlem. Po otevření uchovávejte
při 4-8 ° C a spotřebujte do 5 dnů.


Výrobce: Jiří Kosina, O. Číly 1547, 509 01 Nová Paka, Česká republika.


Hmotnost balení: 200g. 

Minimální trvanlivost: 30.06.2019, Číslo šarže: LA2/18

Upozornění: Nepálivé. Vhodné pro děti.


Recenze od zákazníků




Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Právě teď ve foliovníku. Takové malé jaro! :D #greenhouse #onthesun #happytime #seminkachillicz www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale…



Dobrý den vespolek!
Právě teď ve foliovníku. Takové malé jaro! :D #greenhouse #onthesun #happytime #seminkachillicz
www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý večer vespolek!První rostlinky si už hoví pod umělým sluníčkem, protože bez tohoto to nejde ;-) Jak jste na tom Vy? Ukažte své miláčky!…



Dobrý večer vespolek!

První rostlinky si už hoví pod umělým sluníčkem, protože bez tohoto to nejde ;-) Jak jste na tom Vy? Ukažte své miláčky! :D
Rezervace sazenic zde: www.seminka-chilli.cz/sazenice-chilli/ Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek