Med s chilli Habanero

Med s chilli Habanero

  • Druh:Netradiční chilli dárky
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:820
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:Není skladem
  • Cena s DPH:99 

Akátový med s chilli papričkami Habanero se vyznačuje velmi pomalým procesem tuhnutí - krystalizací (zcukernatěním), což jistě mnozí konzumanti uvítají. Tuto vlastnost má jako jeden z mála právě akátový nektarový med, a proto jsme ho při výrobě chilli medu zvolili.

Složení produktu

  • nektarový akátový med obsahuje: cukry (fruktosa, glukosa, maltosa, sacharosa, dextriny), voda, kyseliny, bílkoviny, minerální látky (celkem asi 15 prvků), enzymy, vitamíny (zjištěno min. 8), hormony, barviva, vonné látky
  • 3 ks Habanero papriček 

Zajímavosti:

Nektarové medy bývají světlejší barvy a rychleji tuhnou (krystalizují). Netuhne pouze med akátový a několik málo dalších druhů medů. Tuhnutí – krystalizace medu je jeho přirozenou vlastností a potvrzuje jeho pravost. V domácnosti se med opět ztekutí zahřátím na 45 °C po dobu cca 2 hodin. Překročením této teploty med přichází o výživné látky a tím se tak stává z hlediska pozitivního přínosu pro lidský organismus bezcenným.

Minimální trvanlivost: 5.5.2017

Hmotnost: 240 g

Využití: přísada marinád pro grilování masa, do bbq omáček, čaje, pikantní pomazánky 

 

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Hodné houby pro zdravý růst paprik obsahuje produkt Symbivit. Nyní jako vzorek ZDARMA ke každé objednávce. Vybírejte v košíku…



Dobrý den vespolek!
Hodné houby pro zdravý růst paprik obsahuje produkt Symbivit. Nyní jako vzorek ZDARMA ke každé objednávce. Vybírejte v košíku ;-)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý večer vespolek!Až se tě jaro zeptá: "Sazenice papriček máš? A mohlo bych je vidět?" :D :D Vybírejte z široké nabídky semínek…



Dobrý večer vespolek!
Až se tě jaro zeptá: "Sazenice papriček máš? A mohlo bych je vidět?" :D :D Vybírejte z široké nabídky semínek https://bit.ly/2W6bNiH a nebo sazenic https://bit.ly/2LE4PMQ (dodání v dubnu). Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek