Med s chilli Habanero

Med s chilli Habanero

  • Druh:Netradiční chilli dárky
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:820
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:Není skladem
  • Cena s DPH:99 

Akátový med s chilli papričkami Habanero se vyznačuje velmi pomalým procesem tuhnutí - krystalizací (zcukernatěním), což jistě mnozí konzumanti uvítají. Tuto vlastnost má jako jeden z mála právě akátový nektarový med, a proto jsme ho při výrobě chilli medu zvolili.

Složení produktu

  • nektarový akátový med obsahuje: cukry (fruktosa, glukosa, maltosa, sacharosa, dextriny), voda, kyseliny, bílkoviny, minerální látky (celkem asi 15 prvků), enzymy, vitamíny (zjištěno min. 8), hormony, barviva, vonné látky
  • 3 ks Habanero papriček 

Zajímavosti:

Nektarové medy bývají světlejší barvy a rychleji tuhnou (krystalizují). Netuhne pouze med akátový a několik málo dalších druhů medů. Tuhnutí – krystalizace medu je jeho přirozenou vlastností a potvrzuje jeho pravost. V domácnosti se med opět ztekutí zahřátím na 45 °C po dobu cca 2 hodin. Překročením této teploty med přichází o výživné látky a tím se tak stává z hlediska pozitivního přínosu pro lidský organismus bezcenným.

Minimální trvanlivost: 5.5.2017

Hmotnost: 240 g

Využití: přísada marinád pro grilování masa, do bbq omáček, čaje, pikantní pomazánky 

 

Chilli novinky
z Facebooku

Video - Dobrý den vespolek!Pracujeme na rozšíření provozovny, potřebujeme větší prostor. Místo motyčky opět sbíječka! ;-)www.seminka-chilli.cz -…



Dobrý den vespolek!

Pracujeme na rozšíření provozovny, potřebujeme větší prostor. Místo motyčky opět sbíječka! ;-)
www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!Jedna archivní, 7.4.2012, pět měsíců před zahájením výroby Moruga Mučíto. Na začátky, dobu pokusů a omylů, jsou ty nejlepší…



Dobrý den vespolek!

Jedna archivní, 7.4.2012, pět měsíců před zahájením výroby Moruga Mučíto. Na začátky, dobu pokusů a omylů, jsou ty nejlepší vzpomínky! ;-) :D
www.seminka-chilli.cz/chilli-omacky/ Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek