Carolina Noodles - nejpálivější chilli polévka

Carolina Noodles - nejpálivější chilli polévka

  • Druh:Netradiční chilli dárky
  • Pálivost:
  • Jednotek SHU:až 3 006 330 SHU°
  • Číslo produktu:404
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:129 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Carolina Noodles - nejpálivější chilli polévka


Popis produktu:  První pokusy o vlastní superpálivou polévku se datují několik roků nazpět. V naší provozovně jsme tehdy ladili o poznání méně ostřejší variantu. Bohužel ale nebyl čas jí dotáhnout do finále a tedy až k Vám na stůl. Jak se říká, vše má svůj čas. Takže až nyní si můžete u nás zakoupit karolíninu nudli a ochutnat jí. Je to sice prvotní vlaštovka, ale chutná všem v našem okolí a nikdo si zatím na její pálivost nestěžoval. Uvidíme jak na tom budete vy. Pokud vás polévka nepálí, pošlete nám video, jak jste ji zhltli na jeden zátah. Těšíme se na reakce! 

Nyní již novější šarže v lepším kabátku. Bez zbytečných aditiv s plnou chutí kuřecího vývaru. Kdo ho tam necítí, ať si zajde k očnímu :)  

Kuřecí nudlová polévka s Karolínou.
Dehydratovaný výrobek. Polévka.

Složení v dehydratovaném stavu: čínské pšeničné nudle (84,5 %): pšeničná mouka, sušená vejce 1 %, Základ pro polévku (13 %): jedlá sůl (41 %),  maltodextrin, kvasničný extrakt, cukr, sušený rostlinný tuk, sušená zelenina 7 % (cibule, celer kořen, karotka, petržel list), syrovátka sladká, aroma - kuřecí, sušená sojová omáčka, drůbeží maso 0,5 %, (maso, strouhanka, vaječný bílek, rozmarýn), pepř, kurkuma, chilli Carolina Reaper (min. 2,5 %).

 

Může obsahovat stopové množství hořčice, celeru a arašídů.

° uvedená hodnota pálivosti odpovídá maximální známé hodnotě odrůdy Carolina Reaper


Alergeny: pšeničná mouka, syrovátka, sojová omáčka, celer kořen, strouhanka, sušená vejce.


Velikost balení: 70 g

Návod na přípravu: nudle a obsah sáčku s kořením vysypte do kastrolu. Zalijte vodou (400 ml) a zlehka vařte 1-2 minuty. Zamíchejte a podávejte. Skladujte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

Produkt není vhodný pro děti.

Produkt je silně pálivý!

Karta produktu změněna 24.08.2021





Hodnocení:


Jooo před pár dny jsem měl tu čest. A budu na to ještě dlouho vzpomínat, ale na druhý den ráno bych radši zapomněl

Lukáš Bordik Trávníček


Já brečel už když se to vařilo. Je to peklo, ale chuťově je to fakt super, ale kdyby existovala i taková light varianta typu Habanero Noodles, tak bych se nezlobil ????

Damien Steffani


Co se tyče chilli, měl jsem za to, že jsem něco jako v lize mistrů. Zkrátka, že už mě vůbec nic nepřekvapí, natož tak porazí.
Pak jsem ochutnal toto. A všechny domněnky byly tutam.
K.O. Tohle prostě bylo moc i na mě. Asi nakonec hraji jen okresní přebor ????

Zbyněk Kopeček



Bylo to brutální, něco jako peklo na zemi. Ale jelikož nejsou muka jako muka tak objednávám další. Kolega to zvládl na 2x. V tom by byl čert abych to nedal taky na 2x. Ale taky bych uvítal nějakou light verzi ????


Pavel Mates Matura




Je to síla. Horší bylo, že při vaření slzeli a kašlali všichni, co byli v bytě. Takže příště to smím vařit jedině na zahradě ????????????. No a ráno na záchodě - kdo to zkusil, ví..... ????️????️????️????️????️


Ivan Vlasák




 Byla perfektní. Nezklamala a dala co měla. Ochutnávka proběhla kolektivně. Nezapomenutelné výrazy po první lžičce ????. Ale pokračovali jsme dál.
 
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek