Pepřová omáčka ke steakům

Ingredience

  • smetana
  • nakládaný zelený pepř (není nutnost)
  • drcený / mletý černý pepř
  • sůl
  • máslo

Postup přípravy

Pepřová omáčka ke steakům je poměrně jednoduchá na přípravu. Na rozpuštěném másle orestujeme kuličky zeleného pepře. Zalijeme smetanou a přivedeme k varu. Vaříme do požadované konzistence. Pepřová omáčka by měla být hustší. Nakonec dochutíme solí a popř. drceným / čerstvě mletým pepřem. 

Pepřovou omáčku můžeme doporučit zejména k hovězím steakům, ale můžete jí použít i  k vepřovému.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť! Máte rádi extra pálivé pochutiny? Pak jste tady správně, račte vybírat, jsme e-shop zaměřený na najpálivější chilli.




V naší široké nabídce chilli koření si vyberete z těch nejpálivějších druhů! Které to jsou? S pálivostí 2 009 231 SHU Trinidad Scorpion Moruga nebo také Carolina Reaper s pálivostí 1 569 300 SHU. Velmi populární jsou Bhut Jolokia nebo Bhut Jolokia uzená, které atakují 1 milion jednotek pálivosti.

Chilli koření Habanero je klasika, která nesmí chybět v žádné gurmánské kuchyni. Potřebujete-li poradit s výběrem chilli koření, chilli omáček, rádi Vám odpovíme na info@seminka-chilli.cz.

Provozujete restauraci a sháníte kvalitní, opravdu pálivé koření nebo sušené chilli papričky? Ozvěte se nám na 776 283 726 nebo obchod@seminka-chilli.cz pro velkoobchodní nabídku. 


Chilli dobroty z naší nabídky jsou velmi zajímavým dárkem! V nabídce máme mnoho dárkových košů, dárkových krabiček nebo samotných produktů, které lze darovat. Soustředíme se na nejpálivější a zároveň skvěle chutnající sortiment. Zde můžete vybírat z pálivých dárků.

Dárkový koš chilli 

Pepřová smetanová omáčkaPepřová smetanová omáčka
Pepřová smetanová omáčkaPepřová smetanová omáčka
Pepřová smetanová omáčkaPepřová smetanová omáčka
Pepřová smetanová omáčkaPepřová smetanová omáčka
 
Pepřová smetanová omáčkaPepřová smetanová omáčka
Pepřová smetanová omáčkaPepřová smetanová omáčka
Pepřovo smetanová omáčkaPepřovo smetanová omáčka
 

Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek