Sušené maso

08.01.2015

Sušené maso s chilli nese název Zulu Biltong Habanero nebo Zulu Biltong Moruga. Ochutnejte české sušené hovězí maso s perfektním chilli! Sušené maso typu Biltong pochází z Afrického jihu, kde se sušení masa horkým vzduchem se speciální směsí bylin a koření používá jako bežná konzervace. Prapůvod Biltongu je nutné hledat již v 17. století, kdy tehdejší Holandští přistěhovalci v podstatě neměli jinou možnost jak si uchovávat maso po dosatečně dlouhou dobu v poživatelném stavu.
Sušené maso Zulu Biltong s chilli kořením vyniká výrazným aroma masa, nikoliv však vtíravým a použité velmi silné chilli koření toto aroma ještě podtrhuje.
Jde o poměrně exotický produkt a tak jsme si před zahájením prodeje nedříve ověřili reakce několika desítek našich zákazníků a samozřejmě milovníků pálivého.
Sušené maso Zulu Biltong Moruga, ale i jemnější verze s Habanero kořením mělo až nečekaně kladnou odezvu.  
Pokud i Vy rádi zkoušíte nové, dosud nepoznané chutě nebo jejich kombinace, nyní máte možnost. 

Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek