Brambory na grilu

Ingredience

  • středně velké brambory
  • smetanu
  • sýru nivy
  • kayenský pepř
  • oregáno
  • bazalku
  • čerstvou petržel
  • pepř
  • sůl
  • jarní cibulku
  • bílý jogurt

Postup přípravy

Brambory na grilu Weber je odpočinkovým jídlem po útoku masitých jídel, doporučujeme k běžnému standartnímu hodování.

Omyté středně velké brambory rozkrojíme podélně vejpůl, osolíme, opepříme, okořeníme dále bylinkami a grilujeme při teplotě 150°C na přímé grilování po dobu 20 - 25 minut. Po vychladnutí vydlabeme část vnitřku grilovaných brambor. "Střídku" z brambor použijeme do smetanové směsi s na kostičky krájenými Jalapeno papričkami, jarní cibulkou, čerstvou petrželkou, kayenským pepřem, bílým jogurtem, smetanou, solí a pepřem. Prohřátou směs plníme do vydlabaných grilovaných brambor. Poklademe kusky nivy a dáme finálně zápect do grilu.

Jednouchý recept na každodení grilování, které lze díky různým přisadám obměňovat.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!