Krutí hamburger plněný smetanovým sýrem a Habanero Chocolate papričkami

Ingredience

  • na burgery: půl kila mleté krůty
  • 1/2 lžičky kmínu
  • 1 lžíce kajenského koření
  • 1/4 šálku strouhanky
  • 1 lžíci olivového oleje
  • housky k servírování
  • plátky avokáda

Postup přípravy

Habaneros Chocolate nechutnají jako čokoláda, ale jejich název je odvozen od jejich tmavě hnědé barvy. Jsou velmi chutné a smetanovému sýru dodají skvělou pálivost.

  • do velké mísy dejte krůtí maso, kmín, kajenské koření, strouhanku a olivový olej, dobře vše promíchejte, ale zase ne moc
  • z uhnětené hmoty udělejte 4 masové placičky a dejte si je stranou
  • náplň si připravíme tak, že smícháme krémový sýr, kajenské koření a nasekané Habanero Chocolate papričky, dobře vše promíchejte
  • rozehřejte gril na střední teplotu a smažte je asi 6 minut z každé strany nebo dokuď maso nebude důkladně propečené
  • poté na polovinu osmažené housky dejte náplň a na ni maso, na maso dejte nakrájene avokádo a druhou polovinu housky, podávejte!
Vřele doporučujeme vyzkoušet některé z nejpálivějších chilli koření z naší nabídky! Máte rádi velmi ostré nebo někdo z Vašeho okolí? Uvažujete nad originálním a zároveň smysluplným dárkem? Věnujte nejpálivější chilli koření, sušené papričky nebo chilli omáčky v exklusivní dárkové krabičce!

 


Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Sluníčko dělá vyložené zázraky!(Foto: Capsicum Chinense, sazenice Habanero Bonda Ma…



Dobrý den vespolek!

Sluníčko dělá vyložené zázraky!
(Foto: Capsicum Chinense, sazenice Habanero Bonda Ma Jacques)

http://www.seminka-chilli.cz/sazenice-chilli/ - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!Pražský Chefshop, kde zakoupíte naše pálivé omáčky Mučíto a pasty Sajrajt, právě teď nabízí dopravu zdarma. Pro více informací…



Dobrý den vespolek!

Pražský Chefshop, kde zakoupíte naše pálivé omáčky Mučíto a pasty Sajrajt, právě teď nabízí dopravu zdarma. Pro více informací klikněte sem >> https://www.chefshop.cz/znacka/jiri-kosina/ Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek