Bhut Jolokia uzené papričky

Bhut Jolokia uzené papričky

  • Druh:Sušené papričky
  • Původ:Indie
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:314
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:69 
ks

 Bhut Jolokia uzené papričky

Indické Bhut Jolokia chilli papričky jsou známé svou extrémní pálivostí. Nyní můžete vyzkoušet přímo pekelnou pálivost snoubící se silným kouřovým aroma.

V  roce 2006 byla Bhut Jolokia označena za nejpálivější papričku na světě. V Guinnessově knize rekordů je uvedena s pálivostí až 1,001,304 SHU.

Bhut Jolokia uzené papričky vyyužijete pro přípravu omáček, jako dochucovadlo nebo pro spestření při posezení u piva s přáteli. 

Složení: Bhut Jolokia uzená - celé plody

Množství: 10 g (průměr 10 ks)

Země původu: Indie

Paprička Bhut Jolokia

Pěstitelé chilli z Assamu v Indii společně s Chile Pepper institutem analyzovali široké veřejnosti známější chilli papričku Bhut Jolokia s výsledkem až 1,041,427 Scovilleho pálivých jednotek - SHU. A  v roce 2006 byla zařazena do Guinnessovy knihy rekordů jako nepálivější chilli světa.

V e-shopu seminka-chilli.cz můžete také objednat semínka Bhut Jolokia těchto odrůd:

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!První velký foliovník byl dnes úspěšně osázen 5-ti superpálivkami. Vlastní papričky = základ prémiového produktu ;-) Další…



Dobrý den vespolek!
První velký foliovník byl dnes úspěšně osázen 5-ti superpálivkami. Vlastní papričky = základ prémiového produktu ;-) Další foliovníky čekají. Už sázíte? Pochlubíte se?
www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!POZOR! Rezervujete-li teď odrůdy Jalapeno Maylon, Elephant's Trunk, Penis Pepper, Sparkler, Trinidad Scorpion Moruga, Dragon's…



Dobrý den vespolek!
POZOR! Rezervujete-li teď odrůdy Jalapeno Maylon, Elephant's Trunk, Penis Pepper, Sparkler, Trinidad Scorpion Moruga, Dragon's Breath, Aji Charapita nebo Ring of Fire, odesíláme zítra! (čtvrtek)
Starší rezervace chceme kompletně vyřídit do konce května. www.seminka-chilli.cz/sazenice-chilli/ Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek