Kuře na grilu Weber

Ingredience

  • celé kuře
  • bylinkové máslo
  • bylinkovou sůl
  • olivový olej
  • chilli omáčku dle chuti

Postup přípravy

Omyté kuře z lehka potřeme olivovým olejem, ochutíme bylinkovou solí a plátky bylinkového másla. Plátky vkládáme do dutiny a pod prsní kůži, kterou lehce odstraníme nožem.

Ochucené kuře zavážeme provázkem a vložíme od předem vyhřátého grilu na teplotu 150 - 180°C. Střední roš necháme vypnutý, postranní na 2/3 výkonu.

Celé kuře grilujeme 1 a 1/2 až 2 hodiny, záleží na hmotnosti.

Podáváme s chutí, kousky kuřecího masa máčíme do oblíbené chilli omáčky.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
 
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
 
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
 
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
Kuře na grilu Weber s bylinkovým máslemKuře na grilu Weber s bylinkovým máslem
 
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek