Rib-eye steak na bylinkovém másle II

Ingredience

  • uleželý Rib-eye steak z Urugaye
  • hrubozrnná sůl
  • čerstý mletý pepř
  • bylinkové máslo

Postup přípravy

Rib-eye steak osušíme kuchyňskou papírovou útěrkou (nemyjeme pod tekoucí vodou). Potřeme olivovým olejem, osolíme hrubozrnnou solí a dokořeníme čerstvě mletým pepřem. Kořenící přisady z lehka zatlačíme do hovězího masa. 

Takto připravený hovězí steak grilujeme na plynovém grilu Weber Spirit na přímé griováí při teplotě 200°C a po dobu 3 - 4 minut z každé strany. Doba tepelné úpravy je závislá ne výšce masa a stupni propečení.

Hotový Rib-eye steak přendáme na předem vyhřátý talř (můžeme zabalit do alobalu) a necháme odpočinout 3-4 minuty (šťáva v mase se rozvolní i do okrajů a bude tak šťavnatější a chutnější).

Rib-eye steak na grilu Weber doporučujeme se zeleninovými saláty, rúznými DIPy nebo omáčkami a grilovaným brambůrkem.

Semínka-chilli.cz Vám přejí dobrou chuť!

Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
 
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
 
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
Rib-Eye steak s bylinkovým máslemRib-Eye steak s bylinkovým máslem
 

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Doprava ZDARMA právě teď! I na Slovensko ;-)Čtěte podmínky na >> https://bit.ly/2MjND2K(Foto: Habanero Bonda Ma Jacques, Capsicum…



Dobrý den vespolek!

Doprava ZDARMA právě teď! I na Slovensko ;-)
Čtěte podmínky na >> https://bit.ly/2MjND2K
(Foto: Habanero Bonda Ma Jacques, Capsicum Chinense, až 300 000 SHU, v Nové Pace 20.8.2018)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!Cibulové Chutnej = chuťová exploze ;-) Pro doladění používáme fortifikované víno Šaler od vinařství…



Dobrý den vespolek!

Cibulové Chutnej = chuťová exploze ;-) Pro doladění používáme fortifikované víno Šaler od vinařství Špalek!
www.seminka-chilli.cz/cibulove-chutnej-82814.html
Poštovné zdarma od pondělí do středy, více na: https://bit.ly/2MjND2K Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek