Čerstvé papričky Habanero Red Savina

Čerstvé papričky Habanero Red Savina

  • Druh:Archív
  • Původ:Česká republika
  • Pálivost:
  • Jednotek SHU:až 577 000 SHU
  • Barva plodu:Červená

  • Číslo produktu:378
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:Není skladem
  • Cena s DPH:119 


Čerstvé papričky Habanero Red Savina

Čerstvé papričky Habanero jsou zajímavým zpestřením gurmánské kuchyně. Dopřejte si pálivé speciality jakými jsou Habanero česneková majonéza nebo Krutí hamburger plněný smetanovým sýrem a Habanero Chocolate

 

Popis papričky Habanero Red Savina

Popis plodu: středně velký 4,5 cm dlouhý a 3,5 cm široký plod Habanero Red Savina je typický tvarem většiny habaner. Nepravidelné kónické jakoby zmačkané zakončení bez znatelné špičky. Po celé délce si od stonku drží prolisy. Stonek je u plodu poměrně tlustý. Síla stěny je střední. Dozrává ze zeleného do svého rudě lesklého zbarvení.

Odrůda Red Savina je nejpálivější z odrůd Habanero, v roce 1994 byla zapsána do Guinnessovi knihy rekordů jako tehdy nejpálivější s hodnotou 577 000 SHU. 

 

Čerstvá zelenina - plodová
Habanero Red Savina chilli papričky

Země původu: Česká republika
Balení: 250g
Dodává: Jiří Kosina

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Perfektní venkovní odrůda vhodná pro laiky, začátečníky ;-)(Foto: Manzano Rocoto Orange, Paprika chlupatá, až 30 000…



Dobrý den vespolek!

Perfektní venkovní odrůda vhodná pro laiky, začátečníky ;-)
(Foto: Manzano Rocoto Orange, Paprika chlupatá, až 30 000 SHU)
www.seminka-chilli.cz - od semínka po pálivý produkt Více infomací…

Dobrý den vespolek!Pěstujte nejaromatičtější a zároveň extra pálivou Dorset Nagu! Videoochutnávka: https://youtu.be/iPOkOcRlJQs(Foto: Dorset Naga,…



Dobrý den vespolek!

Pěstujte nejaromatičtější a zároveň extra pálivou Dorset Nagu! Videoochutnávka: https://youtu.be/iPOkOcRlJQs
(Foto: Dorset Naga, Capsicum Chinense, až 1 598 227 SHU, v Nové Pace 20.9.2018)

www.seminka-chilli.cz - pěstujeme chilli papričky, vyrábíme prémiové pálivé dobroty! Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek