Omáčka Bhutlah Mučíto for Hellboy

Omáčka Bhutlah Mučíto for Hellboy

  • Druh:Chilli omáčky
  • Pálivost:
  • Jednotek SHU:2 000 000+ SHU
  • Číslo produktu:810
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:149 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Omáčka Bhutlah Mučíto for Hellboy

 Omáčka Bhutlah Mučíto for Hellboy


Díky nadúrodě si můžeme dovolit slevu z původních 249 Kč na 149 Kč. Tedy o 40%.


Tato chilli omáčka je tou nejpálivější a nejšílenější v naší nabídce. Pro většinu představuje opravdu inzenzivní pal. Pouze ti co jsou stavění na velmi vysoké hodnoty pálivosti si u Bhutlah Mučíto chválí sladkou chuť borůvek.


Základem omáčky Bhutlah Mučíto je čerstvá borůvková štáva. Tu si vyrábíme z borůvek sbíraných v Krkonoších. Díky tomuto úžasnému ovoci má Bhutlah Mučíto nezaměnitelnou barvu a aroma.


Další a neméně podstatnou součástí Bhutlah Mučíto je jsou čerstvé papriky Brown Bhutlah. Dle mnohých, kteří již tuto odrůdu znají, se jedná o nejšílenější chilli co kdy měli možnost ochutnat. Brown Bhutlah je extrémně aromatická a stejně tak pálivá. Bhutlah Mučíto jí obsahuje 20%. Je to nejpálivější omáčka v naší nabídce a širokém okolí.

Tato chilli omáčka u mnohých budí respekt.

Mnohaletá odmlka v nabídce Mučíto omáček byla prolomena! Aktuální novinka nadchne především ty, kteří vyžadují vyyší pal a zároveň nechtějí extraktovky. Kdo zná odrůdu Brown Bhutlah, dokáže si představit co asi dokáže způsobit v omáčce. Rozhodně vyzkoušejte, darujte a to hlavní, podělte se s námi o své dojmy, hodnocení.

Ochutnejte pravou českou chilli omáčku, kterou vyrábíme od semínka po skleničku!
Celkový čas strávený přípravou suroviny - papričky a samotné výroby zabere více jak osm měsíců (únor až říjen).



Popis: 

Základem Bhutlah Mučíto jsou čerstvě odšťavněné borůvky, menší podíl kyselejších pomerančů a zcela vzadu se krčí pár banánů. V základu je tato kombinace velmi zajímavá, svěží ovoce, opět sladká kombince (jsme na curky :-) Po přidání Bhutlahu se poměr vnímání chutí trochu změnil, ale věřím, že fajnšmekři tam všechny ty chutě najdou!

 

Složení: Borůvková šťáva, Brown Bhutlah min. 20%, pomerančová šťáva, banány, třtinový cukr. Regulátor kyselosti: kyselina citronová. Konzervant: sorban draselný
Objem: 100 ml
 
Šarže:  
Výrobce: Jiří Kosina
Země původu: Česká republika
 Pálivost  15/10


Od roku 2019 bylo vyrobeno a prodáno 2674 ks.



Recenze omáčky Bhutlah Mučíto



Dobrý večer, pane Kosino,


chtěl jsem Vám poděkovat za super omáčky z řady Mučíto, užíváme si je hodně a občas se nad sakrastickým sloganem "nepálí, ale hřeje" i zasmějeme. Nedávno se ke mně dostala omáčka "mučíto for hellboy" nebo tak něco a musím říct, že nic podobného jsem zatím nezažil, a to jsem tu zvyklý na karolinky, morugy, duchy a podobné výrobky přírody. Na obalu by mělo být nějaké logo biohazard a je to asi podruhé, co jsem si musel dát mléko (ale nevadí, příjemně se mi hodí k pivu).

Každopádně přeji, ať se Vašemu pálivému podnikání daří a mějte se hezky Michal Singr

####



Dobrý den, pánové,

opět jsem si od Vás objednal ze série Mučíto. Tentokráte Bhutlah for Hellboy. V první vteřině po ochutnání nastoupí ovocný tón, kde převažuje borůvka. Poté dojde k explozi, které se pozvolnější nástup Morugy Mučíto nemůže rovnat. Po několika vteřinách intenzivního boje o přežití ohnivá show ustupuje a pokračuje v příjemné, hřejivé pálivosti. Našel jsem nového favorita k bílým grilovaným masům.
Děkuji za Vaši práci, Honza

#####


Především děkuji za Vaše přání. Hlavně pak musím smeknout klobouk před Vašimi produkty. Marně jsem sháněl pro panímámu něco, o čem by se vyjádřila, že to pálí. Jako hospodský mám dost známých a nosili mi různé výpěstky, ale... Pak jsem objednal Moruga for hellboy a konečně kýžený úspěch. K Vánocům pak celá dárková sada. Úspěch veliký. Děkuji moc a přeji jen to nejlepší! 

Dědek

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek