Sýr Queso Fresco s Naga Viper chili papričkami

Ingredience

  • 1-2 nasekané Naga Viper chili papričky
  • 1/2 litry plnotučného mléka
  • 1 lžíci soli
  • 1/4 šálku octa

Postup přípravy

Sýr Queso Fresco s Naga Viper chili papričkami

U nejpálivějších papriček se není čeho bát. V tomto receptu si ukážeme jak udělat Queso Fresco nebo chcete-li domácí sýr s úžasnou Naga Viper papričkou. Tyhle chilli papričky jsou sakra moc pálivé, ale perfektně se hodí k tomuto jemnému sýru, který nemá moc chuti, ale s tímto receptem tento sýr získá nový rozměr.

zahřejte mléko se solí na 90°C, mléko se nesmí vařit! 
dejte pryč z ohně a za stálého míchání přidejte chilli papričky
pomalu přidejte ocet a za stálého míchání by se mléko mělo srazit
hmotu sceďte a vložte do utěrky aby se vysušila bude to trvat asi 15 minut
sýr dejte do mísy a zakryjte ho. Na jednu hodinu mísu vložte do ledničky, poté podávejte!

Vřele doporučujeme vyzkoušet některé z nejpálivějších chilli koření z naší nabídky! Máte rádi velmi ostré nebo někdo z Vašeho okolí? Uvažujete nad originálním a zároveň smysluplným dárkem? Věnujte nejpálivější chilli koření, sušené papričky nebo chilli omáčky v exklusivní dárkové krabičce!


Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Doprava ZDARMA právě teď! I na Slovensko ;-)Čtěte podmínky na >> https://bit.ly/2MjND2K(Foto: Habanero Bonda Ma Jacques, Capsicum…



Dobrý den vespolek!

Doprava ZDARMA právě teď! I na Slovensko ;-)
Čtěte podmínky na >> https://bit.ly/2MjND2K
(Foto: Habanero Bonda Ma Jacques, Capsicum Chinense, až 300 000 SHU, v Nové Pace 20.8.2018)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!Cibulové Chutnej = chuťová exploze ;-) Pro doladění používáme fortifikované víno Šaler od vinařství…



Dobrý den vespolek!

Cibulové Chutnej = chuťová exploze ;-) Pro doladění používáme fortifikované víno Šaler od vinařství Špalek!
www.seminka-chilli.cz/cibulove-chutnej-82814.html
Poštovné zdarma od pondělí do středy, více na: https://bit.ly/2MjND2K Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek