Sýr Queso Fresco s Naga Viper chili papričkami

Ingredience

  • 1-2 nasekané Naga Viper chili papričky
  • 1/2 litry plnotučného mléka
  • 1 lžíci soli
  • 1/4 šálku octa

Postup přípravy

Sýr Queso Fresco s Naga Viper chili papričkami

U nejpálivějších papriček se není čeho bát. V tomto receptu si ukážeme jak udělat Queso Fresco nebo chcete-li domácí sýr s úžasnou Naga Viper papričkou. Tyhle chilli papričky jsou sakra moc pálivé, ale perfektně se hodí k tomuto jemnému sýru, který nemá moc chuti, ale s tímto receptem tento sýr získá nový rozměr.

zahřejte mléko se solí na 90°C, mléko se nesmí vařit! 
dejte pryč z ohně a za stálého míchání přidejte chilli papričky
pomalu přidejte ocet a za stálého míchání by se mléko mělo srazit
hmotu sceďte a vložte do utěrky aby se vysušila bude to trvat asi 15 minut
sýr dejte do mísy a zakryjte ho. Na jednu hodinu mísu vložte do ledničky, poté podávejte!

Vřele doporučujeme vyzkoušet některé z nejpálivějších chilli koření z naší nabídky! Máte rádi velmi ostré nebo někdo z Vašeho okolí? Uvažujete nad originálním a zároveň smysluplným dárkem? Věnujte nejpálivější chilli koření, sušené papričky nebo chilli omáčky v exklusivní dárkové krabičce!


Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý večer vespolek!Jazyky připravit, pozor, teď! :D Představujeme extra pálivé utopence z jemně uzených špekáčků a  s čerstvou Morugou…



Dobrý večer vespolek!

Jazyky připravit, pozor, teď! :D Představujeme extra pálivé utopence z jemně uzených špekáčků a  s čerstvou Morugou ☣️
https://www.seminka-chilli.cz/spekon-s-morugou-82811.html Více infomací…

Dobrý den vespolek!Počasí přeje, takže opozdilci v dozrávání dohánějí co se dá :-)Čerstvé chilli papričky si nyní koupíte i na Slovensku, spouštíme…



Dobrý den vespolek!

Počasí přeje, takže opozdilci v dozrávání dohánějí co se dá :-)
Čerstvé chilli papričky si nyní koupíte i na Slovensku, spouštíme nový e-shop https://www.chilli-shop.sk ;-)

https://www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje..
https://www.chilli-shop.sk - neštípe, ale hreje... Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek