Losos s pečenými bramborami

Ingredience

  • chlazené filety z lososa (můžete použít i mražené, ale nejsou tak dobré)
  • bylinkovou sůl
  • citrón 
  • brambory
  • olivový olej

Postup přípravy

Lososa umyjeme pod studenou vodou, osušíme papírovým ubrouskem, osolíme bylinkovou solí a zakápeme citrónovou šťávou. Necháme pár minut odpočinout. Mezitím si rozpálíme pánev ,přidáme olivový olej. Filety z lososa smažíme z každé ze stran na rozpálené pánvi nebo grilu po dobu 3 - 5 minut, podle velikosti masa.

Podáváme teplé s pečenými bramborami a kostičkou másla. Lze doplnit zelenovými saláty.

Nejlepší losos je s mletým kořením Chipotle (uzené sušené Jalapeno papričky), které dodá rybě exkluzivní a nezaměnitelné aroma s jemnou pálivostí. Tepelnou úpravu s tímto kořením podtrhnete přípravou na domácím grilu!

Vřele doporučujeme vyzkoušet některé z nejpálivějších chilli koření z naší nabídky! Máte rádi velmi ostré nebo někdo z Vašeho okolí? Uvažujete nad originálním a zároveň smysluplným dárkem? Věnujte nejpálivější chilli koření, sušené papričky nebo chilli omáčky v exklusivní dárkové krabičce!

Máme velmi dobré zkušenosti s  grily Weber od wgrills.cz. Nechte si poradit kvalitní plynový gril Weber! 


Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý večer vespolek!Jazyky připravit, pozor, teď! :D Představujeme extra pálivé utopence z jemně uzených špekáčků a  s čerstvou Morugou…



Dobrý večer vespolek!

Jazyky připravit, pozor, teď! :D Představujeme extra pálivé utopence z jemně uzených špekáčků a  s čerstvou Morugou ☣️
https://www.seminka-chilli.cz/spekon-s-morugou-82811.html Více infomací…

Dobrý den vespolek!Počasí přeje, takže opozdilci v dozrávání dohánějí co se dá :-)Čerstvé chilli papričky si nyní koupíte i na Slovensku, spouštíme…



Dobrý den vespolek!

Počasí přeje, takže opozdilci v dozrávání dohánějí co se dá :-)
Čerstvé chilli papričky si nyní koupíte i na Slovensku, spouštíme nový e-shop https://www.chilli-shop.sk ;-)

https://www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje..
https://www.chilli-shop.sk - neštípe, ale hreje... Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek