Recept nakládané pikantní utopence

Ingredience

  • točený salám, špekáčky
  • ocet + voda 1:1
  • cibule
  • sterilované chilli papričky
  • pálivou omáčku nebo mleté chilli koření
  • celý pepř
  • celé nové koření
  • bobkový list
  • nové koření a hřebíček (není nutné)
  • sklenici s víkem

Postup přípravy

Oloupeme špekáčky, nařízneme a vysypeme chilli kořením, nebo omáčkou a vložíme plátek oloupané cibule. Takto připravený špekáček vkládáme po vrstvách společně s kořením, cibulí a chilli papričkami. Po naplnění až po hrdlo zalijeme vařícím lákem a zavíčkujeme. Necháme vychladnout a vložíme do lednice, kde necháme týden ustát.

Konzumujeme s pečivem, či s chutí.

Vybírejte ze široké nabídky exklusivního a pekelně pálivého chilli koření a sušených papriček.

Vřele doporučujeme vyzkoušet některé z nejpálivějších chilli koření z naší nabídky! Máte rádi velmi ostré nebo někdo z Vašeho okolí? Uvažujete nad originálním a zároveň smysluplným dárkem? Věnujte nejpálivější chilli koření, sušené papričky nebo chilli omáčky v exklusivní dárkové krabičce!


 
 

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Doprava ZDARMA právě teď! I na Slovensko ;-)Podmínky čtěte na: >> https://bit.ly/2MjND2K Vybírejte z nabídky pálivých potravin…



Dobrý den vespolek!

Doprava ZDARMA právě teď! I na Slovensko ;-)
Podmínky čtěte na: >> https://bit.ly/2MjND2K Vybírejte z nabídky pálivých potravin přímo od výrobce! Originální receptury, ruční výroba, nejširší nabídka v Česku. Vyrábíme chilli, které chutná ;-)

(Foto: Habanero Bonda Ma Jacques, Capsicum Chinense, až 300 000 SHU, v Nové Pace 20.8.2018)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý den vespolek!Cibulové Chutnej = chuťová exploze ;-) Pro doladění používáme fortifikované víno Šaler od vinařství…



Dobrý den vespolek!

Cibulové Chutnej = chuťová exploze ;-) Pro doladění používáme fortifikované víno Šaler od vinařství Špalek!
www.seminka-chilli.cz/cibulove-chutnej-82814.html
Poštovné zdarma od pondělí do středy, více na: https://bit.ly/2MjND2K Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek