Chroupáky s Carolinou

Chroupáky s Carolinou

  • Druh:Netradiční chilli dárky
  • Pálivost:
  • Jednotek SHU:až 3 006 330 SHU°
  • Číslo produktu:613
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:89 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Chroupáky s Carolinou


Chroupáky s Carolínou Reaper


Slané arašídy podpořené jedním z nejpálivějších koření světa jsou bez debaty droga. Kdo rád opravdu pálivé, tak s tímto bude rozhodně souhlasit :-)
Chroupáky jsou tím typem produktu, který úžasně funguje ve smyslu, "hele, mám nový super oříšky, vem si!" Přesně takové byly zkušenosti od lidí, kterým jsme rozdali první vzorky. Legrace musí být  a tohle je fajn! Chcete-li udělat některému z chilližroutů radost, kupte mu Chroupáky s Carolínou Reaper, budete bodovat!


Složení: Arašídy, himalájská sůl, olej, Carolina Reaper koření

Obsah balení: 135 g v ALU pytlíku!

 

Upozornění: Není vhodné pro děti a osoby s alergií na pálivé a arašídy! 

Alergen: Arašídy

(fotografie je pouze ilustrační)



##

Dobrý den. 

Chroupáky jsme ochutnali až teď s přáteli a bylo jsme velmi překvapeni. Moc nám chutnalo. I když někteří si trošku poplakali

##

dobry den 
najprv vam chcem podakovat za zaslanie vzorky do Kosic na Slovensko :) 
jak mi to prislo pozrel som ze vyzeraju fajne  a jak som ich ochutnal  tak prvy moment bol ten ze su super dochutene solou a korenim a chilly som necitilnvobec ale ten nastup tej morugy bol uzastny
 
S pozdravom Daniel Bukovanský



##

Dobrý den,
děkuji Vám za zaslání chroupáků. Pro mě výborná pochoutka k pivu či televizi. Dával jsem ochutnat i známým a rodině, ti kteří mají rádi chilli, tak byly nadšeni a ti kteří chilli nejí tak byly zaskočeni a to doslova :D Jen tak dál s takovými pochotkami.
S pozdravem, Vojtěch Matuška


##

Dobrý den. Začnu cucákem: NE . CHROUPÁKY ovšem velká bomba. Nechal jsem ochutnat mé netrénované kamarády a reakce byla dva omdleli a jeden se dusí ještě dnes. Já mám jazyk trénovaný Carolinou Reaper takže pro me to byla lahůdka na jedno odpoledne. Je to droga.

Aleš Stromko


##

Dobrý den, 

díky za vzorek. Luxusní záležitost. Drahá polovička říká že by to mohlo být méně  pálivé. Pro mě akorát na zobání. Super nápad jde to výborně dohromady. Mám inspiraci jak zpracovat část paprik co dozrává. Letos jsem to nejak přehnal :-)

Petr Šklebený

##

Zdravím, tak se pokusím popsat své pocity z chroupáků. Když jsem objednával vzorek těchto oříšků, vůbec jsem neměl představu do čeho jdu, zatím nejpálivější paprička co jsem schroupal za čerstva byl sparkler (160 000 SHU) takže s papričkami extrémní pálivosti jsem neměl žádné zkušenosti, ale musím říct, že toto se Vám opravdu povedlo. První dojem po zkousnutí prvního oříšku byl, to je pohoda, vždyt to téměř nepálí, ale v mžiku bylo všechno jinak, začal se objevovat čím dál tím intenzivnější pal, který se ustálí na únosné mezi, ale alespon mě přijde, že přetrvává celkem dlouho, nicméně pal není tak extrémní aby mě odradil od sáhnutí po dalším chroupáku, jsou vážně dobré a díky pálivosti vydrží třeba i na celý večer narozdíl od normálních arašídů. :-D Jediná drobná výtka, že by mohly být více slané, ale ne každý to má rád. Takže za mě 10 z 10! 

S pozdravem Adam VaŇkát.

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek