Džem z červeného rybízu s Habanero
Džem z červeného rybízu s Habanero
- Druh:Netradiční chilli dárky
- Pálivost:
- Číslo produktu:1987
- Hlídací pes:Zapnout
- Dostupnost:skladem
- Cena s DPH:109 Kč
Červený rybíz z farmy kousek od Nové Paky. Je tedy 100 % původem z České republiky. Pálivost doplňuje špetka chilli papričky Habanero.
Složení produktu:
Džem výběrový (Extra) z červeného rybízu s Habanero. Pasterováno. Vyrobeno z 51 g ovoce na 100 g konečného výrobku. Celkový obsah přírodních sladidel: 62 g na 100 g. Složení: červený rybíz, třtinový cukr, želírující látka: citrusový pektin, Habanero 0,1 %.
Hmotnost balení: 200 g
Upozornění: Pálivé. Nevhodné pro děti
Recenze od zákazníků
Něco na zub
- Brambůrky s chilli
- BBQ omáčky
- Chilli omáčky
- Chilli džemy
- Chilli oříšky
- Chilli bonbony
- Chilli čokolády
- Chilli v oleji
- Chilli koření
- Chilli pasty
- Chilli pečivo
- Chilli polévky
- Chilli Salsa
- Chilli suchary
- Chutney s chilli
- Imunita a zdraví
- Hořčice s chilli
- Nakládané Jalapeños
- Nakládané chilli papričky
- Nejpálivější chilli
- Nejpálivější chips na světě
- Okurky s chilli
- Sladké chilli
- Sušené papričky
- Sterilované papričky
- Sůl s chilli
- Utopenci s chilli
- Vzorky chilli
- Rádio Kiss
- Čerstvé papričky
- Premium chilli
Chilli podle pálivosti
Výhodné ceny
Semena paprik
Vybavení pro zahradníka
Dárky pro nejbližší
Nepálivé dobroty
Přihlášení
- Úvod
-
O chilli
- Často kladené otázky
- Druhy paprik
- Chilli papričky v lékařství
- Chilli v médiích
- Jak pěstovat chilli papričky
- Jak se připravuje nové osivo
- Jiný pohled na zemědělství
- Klíčení semínek chilli paprik
- Názvosloví chilli paprik
- Nejpálivější chilli papriky na světě
- Ovlivňování pálivosti pěstováním
- Studie Trinidad Scorpion Moruga
- Stupnice pálivosti
- Tabákový výluh proti mšicím
- Výběr osiva a následná péče
- Základní druhy chilli paprik
- Mykorhiza
- Semínka chilli papriček v mrazu
- Pálivé výroky
- Feferonky
- Chilli databáze
- Původ domestikovaných chilli papriček Capsicum annuum v Mexiku
- Chilli recepty
- Jak objednat
- Videa
- Kontakt
- Soutěže
- Recenze
- Rekonstrukce