Jahodový extra džem s Habanero

Jahodový extra džem s Habanero

  • Druh:Netradiční chilli dárky
  • Pálivost:
  • Číslo produktu:821
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:139 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Jahodový extra džem s Habanero

Jahodový džem výběrový (EXTRA) speciální s Habanero je první vlaštovkou v nabídce pálivých extra džemů a marmelád, kterou budeme již letos rozšiřovat.

Představujeme superprémiový, ručně vyráběný produkt. V čem je náš jahodový džem unikátní? Označení výběrový extra džem speciální mohou nést pouze džemy, které obsahují minimálně 50% ovocného podílu, dále musí obsahovat kusy ovoce, daný podíl cukrů a při jejich výrobě nesmí být použit chemický konzervant a barviva. 

Pro výrobu jsme použili čerstvé jahody, třtinový cukr, želírujícím prostředkem je kvalitní přírodní citrusový pektin a pH upravila kyselina citronová, jemnou pálivost dodává špetka Habanero chilli. Výroba probíhá po malých dávkách, aby bylo možné džem plnit při co nejvyšší teplotě. Konzistencí je na tom stejně jako džemy, které se dříve vyráběli doma.

Plníme vždy do vymytých a horkem vysušených sklenic, které po naplnění prochází pasterací. Konečným krokem je analýza v akreditované laboratoři, na výskyt klostridií a plísní. Naším cílem je džem té nejvyšší kvality.


Složení produktu Jahodový džem výběrový (EXTRA) se sníženým obsahem cukru

Jahody, třtinový cukr, želírující látka: citrusový pektin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, mleté sušené Habanero (0,1 %). Pasterováno.

Hmotnost balení: 200 g 

Vyrobeno z 87 g ovoce na 100 g konečného výrobku. Celkový obsah přírodních sladidel: 31 g na 100 g.



Upozornění: Jemně pálivé, není vhodné pro děti. Skladujte při 20°C. Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte při 4-8°C a spotřebujte do 5-ti dnů. Tento produkt je sezónní, v limitovaném množství a tedy do vyprodání, vyrábí se pouze několik dní během sklizně jahod.

 

Recenze od zákazníků



Při posledním nákupu jsem ochutnal borůvkový džem Lumpíto a jahodový extra džem - oba dva jsou vynikající. Jahodový džem předčil mé očekávání. Výborný džem s kousky jahod se rozplýval na jazyku a pak dorazil příjemný pal. Opravdová chilli dobrota!

Filip Dajč



Dobry den,

 
dzemu bolo na dokladnejsi test aj medzi clenmi rodiny malicko. :-) Mne osobne spociatku vadilo, ze dzem je naozaj len decentne stiplavy, no po druhom ranajkovom kroasante s dzemom som pochopil, ze to bol zamer. V ustach zostava prijemna habanero nasladla chut. Jahodova chut dzemu je velmi dobra, je citit, ze ste si nechali zalezat na surovinach, konzistencia rovnako OK. 

 

Vyuzitie vidim pri grilovackach - ako priloha ku grilovanym syrom (ostiepok, hermelin). 

 

Mame mensie deti, ktore sa s novymi chutami iba oboznamuju. Dzem by mohol byt vstupnou branou do noveho sveta pikantnych chuti, ktory by ich mohol zaujat.

 

Dakujem.
Krechac



Dobry den,
vubec jsem netusil co cekat od sladko paliveho dzemu,tak jsem vyzkousel Vas vzorek. Vune jahod je vyjimecna,chut super a ten hrejivy zaver morugy (použili jsme Habanero, pozn. Jiří Kosina) nema chybu. Bal jsem se ze bude palit mnohem vic a dzem nebude k jidlu ale tahle kombinace je dobra.
S pozdravem Jarda


Po ochutnání mě překvapila krásně sladká chuť s mírně pálivým koncem. Na džem trošku neobvyklá kombinace, která si mě opravdu získala... Mohu jen doporučit.

Tomáš Šichor


Dobrý den, džem je velice lahodný a chutný. Na konci má pálivější ocas. Musím říct, že kombinace chutí, jejich doplňování, mě velice příjemně překvapila. Celkově vynikající džem.
Kdybych měl hodnotit, rozhodně 10 z 10.
Děkuji mnohokrát.

Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™

Ondráček Pavel


Dobrý den,

právě jsem skleničku otevřela a jím ho jen tak, je moc dobrý a pálivost zůstává na jazyku o něco déle, než sladkost jahod. Pro chilli milovnice je džem 
chutný a pálivost snesitelná a drsné chilli požírače neurazí.

Díky, že nám to s vámi pálí 
Míša Varguličová


Dobrý den 

Děkuji za zaslání ochutnávkového vzorku, byla to výborná snídaně!
Velice chutný jahodový džem,  hned na první pohled lze vidět že se jedná o kvalitní produkt s velkými kousky jahod.
Pálivost je mírná, džem je vhodný i pro chilli jedlíky začátečníky.
Hned jak bude dostupný objednávám velkou sklenici

Chuť: 10 z 10 
Pálivost: 1 z 10 

Celkový dojem: nepopsatelný

Děkuji
Petr Přikryl



Dobry den,
dzem na nas udelal vynikajici dojem. Vyborna, cista a prava chut jahod a lehce nastupujici sila chilli. Prekvapive chutna i nasim detem (5 a 8), kterym palivost vubec nevadila. Ochutnavali jsme se sousedy, rovnez i je dzem zaujal. Me osobne vic chutnala Jolokie pribalena v balicku, chceme v budoucnu udelat vetsi objednavku vasich chilli omacek hned az zpracujeme nase vlastni.
 
Jeste jednou dekuji.

S pozdravem,
Jan Tetour


Má omluva!
Džem je chuťově na první dojem velmi sladký v báječné konzistenci s "kusy" ovoce . V zápětí se objeví velmi jemně pichlavá chuť chilli, která ovsem nevadí ani mým pětiletým synovcům...
Pro milovniky marmelády mohu tuto vskutku domácí pochoutky jen doporučit!

Honza Žoha

Odesláno z mobil. zařízení Huawei



Dobrý deň.. Džem je chuťovo luxusný ako od babičky, len to habanero by tam mohlo byť cítíť viac.. Určite by nebolo na škodu dať tam väčšie množstvo chilli, alebo by to chcelo použiť chuťovo výraznejšiu odrodu. Mne sa osvedčila jolokia. Ale i tak, klobúk dole. Dobrá práca.

S pozdravom

Mondok


Dobrý den,

píši Vám ohledně recenze na jahodový extrakt s habanero.

Vzhled:
jahody jsou již na první pohled vyzrálé a připomínají marmelády (dnes už džemy) našich babiček.

Vůně: lehce jahodová bez narušení chilli či jiných nežádoucích přísad.
Chuť: po prvním ochutnáni je cítit svěžest jahod i jejich kyselost což je v dnešní přeslazené době rarita. Poté se dostaví lehký nájezd habanera, který je decentní  a i když přerušuje chuť jahod zcela ji nezničí  a ponechává ji stále svěží a ovocnou.
Závěr: kladně hodnotím vzhled i vůni, chuť je i přes chilli stále ovocná, sladkost je decentní což je dobře. Za mě výborné… je to přesně to co se od produktu v této sezoně očekává, pal bych ponechal a nezvyšoval ho. Výborně se hodí třeba na palačinky s lístkem máty.

S pozdravem
Richard Száko

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek