Nakládaný hermelín s chilli

Ingredience

  • cibule
  • česnek
  • hermelín
  • chilli omáčka, můžeme nahradit mletým chilli kořením Moruga
  • sladká sušená paprika, mletá
  • nákladané nebo čerstvé chilli papričky
  • bobkový list
  • celý černý pepř
  • nové koření
  • olej

Postup přípravy

Hermelín rozkrojíme na polovinu, potřeme lisovaným česnekem (kdo nemá rád, nemusí být) společně s lžičkou chilli omáčky(pokud nemáme, použijeme chilli koření a sladkou mletou paprikou). Poté obě půlky hermelínu přiložíme k sobě, popřípadě vložte zeleninu dle vlastního výběru. Ty ještě můžeme rozkrojít příčně na půlku.

Takto připravené hermelíny vkládáme do skleněné (plastové) nádoby a prokládáme je cibuli společně s nakládanými papričkami (nebo čerstvými - doporučuji je rozkrojit, aby pálivost vnikla do oleje a sýr tak dokonale ochutila). Do každé vrsty přidáme pár zrnek celého pepře, jeden bobkový list a po kuličce nového koření. 

Nakonec zalijeme olejem a necháme minimálně týden v chladu odpočinout.

Vřele doporučujeme vyzkoušet některé z nejpálivějších chilli koření z naší nabídky! Máte rádi velmi ostré nebo někdo z Vašeho okolí? Uvažujete nad originálním a zároveň smysluplným dárkem? Věnujte nejpálivější chilli koření, sušené papričky nebo chilli omáčky v exklusivní dárkové krabičce!

 
 

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý den vespolek!Pálivé dárky od 300,- nyní koupíte bez poštovného. Doporučujeme aktuální novinku - Dárkový koš pro pivaře 🍺🍺🍺. (Foto: Výroba…



Dobrý den vespolek!

Pálivé dárky od 300,- nyní koupíte bez poštovného. Doporučujeme aktuální novinku - Dárkový koš pro pivaře 🍺🍺🍺. (Foto: Výroba olivového oleje s chilli a bylinkami).

www.seminka-chilli.cz/darkove-kose/ Více infomací…

Dobrý den vespolek!Konec sezóny! Definitivně! :D Lidičky, doplňte si zásoby, od teď do pátku u nás DOPRAVA ZDARMA!www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale…



Dobrý den vespolek!

Konec sezóny! Definitivně! :D Lidičky, doplňte si zásoby, od teď do pátku u nás DOPRAVA ZDARMA!

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek