Salsa Jalapeno

Salsa Jalapeno

  • Druh:Co jsme začali vyrábět v roce 2017
  • Pálivost:

  • Číslo produktu:880
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:69 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Salsa Jalapeno

Použití

Složení produktu Salsa Jalapeno

Rajčata, Jalapeňo ( min. 20 %) paprika, drcená rajčata, cibule, třtinový cukr, šťáva z citrónu, himalájská sůl, česnek, kmín. Pálivé. 

Použití Salsa / DIPu s Jalapeno: Salsa, nebo-li omáčka se dokonale snoubí jako DIP (tedy omáčka na namáčení), s tortilla kukuřičnými a bramborvými chipsy. Můžete jí použít také jako základ na těstoviny. Do domácích burgerů, toastů, sendvičů, tortill. 


Hmotnost balení:
190 g

Minimální trvanlivost: do 04.09.2019. Pasterováno. Po otevření spotřebujte do 5 dnů.

Výrobce: Jiří Kosina, O. Číly 1547, 509 01 Nová Paka, Česká republika.


Recenze zasílejte na adresu obchod@seminka-chilli.cz





Recenze od zákazníků


 

Chilli novinky
z Facebooku

Dobrý večer vespolek!Na všechna semínka si při přebírání pořádně posvítíme ;-) (prosvěcujeme je, kvalitu bereme vážně). Máte-li konečný výsledek této…



Dobrý večer vespolek!

Na všechna semínka si při přebírání pořádně posvítíme ;-) (prosvěcujeme je, kvalitu bereme vážně). Máte-li konečný výsledek této práce nafocen, pochlubte se!

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... Více infomací…

Dobrý večer vespolek!Pokus o pěstování vzácné, divoké papriky "Blue Mystery" v běžných podmínkách. Povedlo se, postupně dozrává spousta drobných…

(Foto: Blue Mystery, Capsicum Praetermissum, v Nové Pace 22.9.2018)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje...">


Dobrý večer vespolek!

Pokus o pěstování vzácné, divoké papriky "Blue Mystery" v běžných podmínkách. Povedlo se, postupně dozrává spousta drobných papriček :-)
(Foto: Blue Mystery, Capsicum Praetermissum, v Nové Pace 22.9.2018)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje... (Foto: Blue Mystery, Capsicum Praetermissum, v Nové Pace 22.9.2018)

www.seminka-chilli.cz - nepálí, ale hřeje...">Více infomací…
Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek