Špekoň s Brown Bhutlah

Špekoň s Brown Bhutlah

  • Druh:Utopenci s chilli
  • Počet kusů:3ks uzeniny, pálivost 12/10
  • Číslo produktu:450
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:249 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Špekoň s Brown Bhutlah



Špekoň s Brown Bhutlah - pikantní utopenci


Základem Špekoně s Brown Bhutlah jsou uzené špekáčky plněné do přírodního střívka, ktere pro nas vyrábí lokální řeznictví. V každém balení nesmí chybět cibulka a koňská dávka Brown Bhutlah jako koření v mase a čerstvé papričky na dně sklenice. Brown Bhutlah patří mezi nejpálivější papričky současnosti, ale o její existenci nemá většina konzumentů a pěstitelů chilli žádné povědomí. Je čas to změnit!



Toaletní papír zdarma ke každé objednávce Špekoň s Brown Bhutlah. Ano, máme pro Vás uloženou celou paletu. Jsme připraveni!

Z části je to recese, ale z té druhé docela nutnost. Nikdy tyto utopence nekonzumujte před cestou mimo civilizaci!   


Budeme velmi rádi, pokud se nám ozve jedinec, který pokoří celé balení. 


  • ideální dárek pro milovníky pálivých pochoutek
  • bezkonkurenčně pikantní svačinka pro palihubky, prostě když tě honí mslná, tak jí dáš co proto!
  • není vhodné pro děti a osoby citlivé na kapsaicin!



Složení produktu 

Špekoň s Brown Bhutlah - pikantní utopenci. Masný výrobek - konzerva. Složení (v okamžiku zpracování): špekáčky 40 % hm.: (vepřové maso 54 %; vepřové sádlo; hovězí maso 26 % hm.; pitná voda; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; koření: BB (min. 2%), sladká paprika, černý pepř, muškátový ořech; sušená zelenina: česnek. Zeleninové a kořenící přísady 26 % hm.: cibule, čerstvé chilli Brown Bhutlah (min. 1 %), nové koření, černý pepř, bobkový list.

Hmotnost pevného podílu 250 g. Hmotnost obsahu min. 360 g. Extrémě pálivé. 


Skladování a spotřeba
Skladujte temnu při teplotě od +1 do 25 ºC, Po otevření spotřebujte do 2 dnů. Chraňte před sluncem.



Recenze od zákazníků:


Dobrý deň,

V prvom rade, ďakujem za zaujímavú skúsenosť.

Musím povedať, stvorili ste démona. Zhodnotenie by som rozdelil do dvoch častí - chuť a pálivosť.
1) Chuť - cítiť, že suroviny vyberané do utopencov sú poctivé, špekačky majú krásnu, sýtu mäsitú chuť, držia tvar a konzistenciu. Rovnako aj cibuľa je chrumkavá, nie rozmočená. Za chuť je to 9/10.
2) Pálivosť - najzákernejšie, čo som zatiaľ mal. Predošlé utopence totiž pálili ihneď, ale toto nie. Pálivosť príde v druhej vlne, s prehltnutím sústa. Alergia nemala šancu, taký voľný nos mi nezabezpečili ani spreje do nosa. V ústach je to hrejivé teplo, štípe, ale skôr tak podprahovo, jemne brnenie v ústach. Cítil som aj ako hreje v pažeráku, ale dalo sa to zniesť. Ak sa mám ale vrátiť k ústam, pálenie trvalo celých päť minút! :-D Neohrozený kráľ pikantných utopencov - 12/10, kde s Morugou je 10/10, s Jolokiou 7/10, Habanero 4/10 a Chipotle tak 2/10.

PS: Nevhodné k pivu - pivo vystrelí pálivosť na Andromedu.

Už sa "teším", že to budem mať na jeseň zas, semenáčik Brown Bhutlah od Vás sa chytil, takže jupí jej :-D

 

Želám všetko dobré a teším sa na ďalšie experimenty. 

Marek


#############


Dobrý den,

Vyzkoušeli jsme ve 4 lidech. Prvnímu zdřevěněl jazyk a cítil kudy všude utopenec v těle putuje. Já s dalšími dvěma kámoši jsme měli bolesti a křeče v břiše, pálení žáhy, hoření jícnu a cítili jsme velmi podrobně kudy v těle prochází až do pálivého finále plného slz a utrpení. Tohle bylo trochu moc. Struktura špekáčků je jako kdybyste tam vysypali ošatku celou drcené Brown Bhutlah a někomu ujela ruka.... ta mřížka nebo jak se tomu říká vypadala jako v poměru 50% masa, 50% chilli. Dokonce si jeden kolega uříznul kolečko buřtu a přidal si ho do svých buřtů s octem a cibulí a pálilo ho od toho celé jídlo. Za sebe musím říct, že chilli miluju, ale aby mě bolelo břicho a nebo jsem měl křeče, tak to nebudu opakovat. Pálení v ústech a případně když to pálí dvakrát mi tolik nevadí. Ty utopenci s Morugou taky pálí a je cítit kudy putují, ale alespoň od toho nebolí břicho / nejsou křeče.... Na mě i ostatní to bylo MOC. :)

Ať se daří. Palu zdar.

  

Petr Haidlmayer

 

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek