Omáčka Jolokia Mučíto

Omáčka Jolokia Mučíto

  • Druh:Chilli omáčky
  • Pálivost:
  • Číslo produktu:801
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:skladem
  • Cena s DPH:169 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Omáčka Jolokia Mučíto

 

Jolokia Mučíto chilli omáčka


Představujeme novou extrémně pálivou chilli omáčku z řady Mučíto s extra porcí čerstvých chilli papriček Bhut Jolokia od českého pěstitele, která Vám svou exotickou chutí a  nepopsatelnou pálivostí pěkně rozdráždí chuťové pohárky.

Popis omáčky Jolokia Mučíto:

Jolokia Mučíto je určena zejména pro vyznavače extrémně pálivých omáček, kterou Jolokia Mučíto bezpochyby je. Hledáte extra porci pálivosti, exotickou chuť Bhut Jolokie a  k tomu český produkt? Pak je Jolokia Mučíto pro Vás to pravé.

Chuťí omáčky Jolokia Mučíto zprvu dominuje jemná nasládlá chuť rajčatového základu, která je v mžiku zastíněna chutí Bhut Jolokie a pak již nastupuje excelentní pálivost, která graduje po dobu asi 5-ti minut až k hranici snesitelnosti, což jedlící nejpálivějších jídel ocení!

Skutečnost, že chilli paprička Bhut Jolokia patří mezi nejpálivější na světě je v chilli omáčce Jolokia Mučíto nesmazatelně vtisknuta.

Složení: Sekaná rajčata, Jolokia papričky, třtinový cukr, sůl, kyselina citronová, sorban draselný
Objem: 100 ml
   
Šarže:  
Výrobce: Jiří Kosina
Země původu: Česká republika
Pálivost: Pálivost 1 mil. SHU je pouze oficiální nejvyšší naměřená hodnota v plodech Bhut Jolokia


Pro objednávky 200 kusů a více nás kontaktujte nejlépe 14 dní před předpokládaným datem dodání.




Hledáte netradiční dárek? Zkuste Extrémní balíček pro muže, stylová červená krabička vyrobená na zakázku obsahuje originální chilli pochoutky!

Reakce zákazníků na omáčku Jolokia Mučíto

 Tak čiližrouti,

nedávno jsem tady recenzoval českou chilli omáčku Moruga Mučíto od Seminka-chilli.cz a dnes se podíváme na její sestru Jolokii ;)

Jak už název napovídá, omáčka Jolokia Mučíto je vyrobena z papričky Bhut Jolokia, patřící k těm nejpálivějším na světě. Základ opět tvoří drcená rajčata, která dodávají příjemný buket. Na první přivonění není Jolokie tak výrazná, jako Moruga, ale aroma papričky jasně vystupuje z vůně rajčat.

Pokud jsem psal, že pal u Morugy nastupuje rychle, v tomto případě je to téměř bleskově! Sladká chuť rajčatového základu s třtinovým cukrem se rozjede po vašich ústech a záhy je střídána chutí Jolokie a napalmem, za který by se nemusela stydět ani US Army ve Vietnamu!
Vše rychle graduje za doprovodu chuťové symfonie a postupně přechází do příjemného brnění jazyka. V tu chvíli zjistíte, že si chcete dát další dávku a projít si tímto soukromým minipeklem ještě jednou.

Dobrá zpráva je, že tato excelentní omáčka je již v prodeji na Semínka-chilli.cz: Jolokia Mučíto
Pokud holdujete těmto parádám, určitě vyzkoušejte. Přírodní složení a surovina domácí provenience (Nová Paka) jsou zahrnuty v ceně.
100ml balení nabízí spoustu žhavých zážitků až do dna. Ostatně, nechte si vyprávět od Ota Novotný, jak jsem do pánve fazolí vypláchnul lahvičku od Morugy. ;)


Recenze Habanera bude následovat ;)


Díky za vzorky a za způsob, jakým fungujete. Jste jedni z mála v ČR, kteří z mého pohledu umí efektivně využít FB a interakci fanoušků ve svůj prospěch. Super! Jen tak dál!


S pozdravem
Vojen Smíšek
 

Komentáře
NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ
Oliver Lowe [.*]

 

13.12. 17:43

recenze

To co výrobce slibuje, to omáčka splňuje. Nejprve dominantní jemná nasládlá ovocná chuť, která je během chvilky zastíněna chutí Bhut Jolokie, jedné z nejpálivějších papriček. Mám rád pálivé, ale tohle je na mě docela silné kafe. Ta ovocná chuť je boží, vyjímečná, chuť Jolokie je taky báječná ale v obrovské intenzitě, bohužel. Dokázal bych si představit, že ta ovocná chuť a pálivá chuť je v poměru 50:50 a já si už nikdy nekoupím jinou omáčku.) Zkoušel jsem to obejít, a naředit omáčku s domácím kečupem a úplně ideální..

ODPOVĚDĚT

Dieter [.*]

11.12. 10:25

Jolokia

Dostala se mi do ruky lahvicka omacky se "slabsi" odrudou, vsak pomerove bohatsi na samotnou papricku. Ja osobne se priklanim k nazoru, ze je ostrejsi Jolokia, a to dost znatelne. Pripada mi vsak, ze ma takovy nenapadnejsi nastup, ale to muze byt dano jiz "sezranou" Morugou, clovek si zvykne. Nastup je pomalejsi, takovy jaky by vyvolaval pocit - "hmmm, tak nic dam si jeste vice". To by se vsak mohlo stat chybou a clovek by to zbytecne prehnal. Jolokia je o dost sladsi, neni to na skodu, mam rad kombinaci ostreho a sladkeho. Take bych rekl, ze jeji dojezd je takovy delsi, vyraznejsi. Dlouho si drzi latku pri odeznivani. Opet i  u teto omacky mam pocit, kdyz uz odezniva, ze proste musim jit a dat si jeste. Rici jednoznacne, ktera je palivejsi se asi neda, vzdy to zalezi na jedinci. Co se vsak da rici a jiz bylo zmineno, na trhu jsem se nesetkal s lepsi omackou. Diky za ni a tesim se na dalsi NOVE.

ODPOVĚDĚT

strupp [.*]

07.12. 13:05

delikatesa

mohu doporičit, vymazlená poverená salsa, která nesmí chybět u žádného pekelného pokrmu..

ODPOVĚDĚT

Libretis [.*]

05.12. 15:53

je to požitek :)

Při otevření Jolokie Mučíto nás přivítá velmi příjemné aroma s lákavě nasládlým podtónem. Po ochutnání této omáčky mě v prvním okamžiku přivítala ona sladkost, avšak po chvilce prchala před nastupujícím palem. Pal se chvíli stupňoval, setrval ve velmi příjemném stadiu a postupně odezníval. Pokud měl někdo obavy z Morugy, u Jolokie se bát nemusíte, je to opravdu lahodná omáčka pro kteréhokoliv chilli žrouta :)

ODPOVĚDĚT

Sukubos [.*]

01.12. 21:19

Jakou omáčku si vybrat?

Zdravím! Otestovali jsme s manželkou i novou omáčku Jolokia Mučíto. Hned po otevření se z lahvičky line příjemná vůně a ihned se nabízí srovnání s omáčkou Moruga Mučíto. Receptura je prakticky stejná, jen jsou k výrobě použité jiné papričky. Pálivost přichází celkem pozvolna a je jiná než u Morugy. Tahle omáčka pálí o trochu méně, ale zato má větší říz. Moruga jako taková je v pálivosti jemnější, ale zato intenzivnější. Dále v omáčce Jolokia dle mého názoru úplně chybí to příjemné Ovocné aroma, které se mi u Moruge hrozně líbí. Pokud bych vařil jídlo, ve kterém bych nechtěl zbytečně další chutě a rád bych je udělal pikantní, použil bych omáčku Jolokia Mučíto. Nicméně pokud právě chcete chutě rozvinout a obohatit tím příjemným ovocnatým aroma, určitě bych šáhl po omáčce Moruga Mučíto. Nejenom že je pálivost jemnější, ale je také intenzivnější a navíc se během jídla buduje a nejvyšší intenzity dosahuje až na konci, či po jídle. To vše doprovázené příjemnou chutí. Každopádně dobrá práce, jen tak dále. Nejedná se o supersilné omáčky, ale nepřesolené, nepřekyselené skvosty, které budu určitě doporučovat svým kamarádům a známým.

 

Miky [.*]

01.12. 19:52

Jolokia Mučíto

Perfektní dobrůtka, vůně je o trochu svěžejší než u Moruga Mučíto a pálivost pro mě dost podobná. Další výborná chilli omáčka co sice vypadá jako ketchup, ale hranolky bych si s ní aspoň já tedy rozhodně nepoléval...

Miky [.*]

01.12. 19:52

Jolokia Mučíto

Perfektní dobrůtka, vůně je o trochu svěžejší než u Moruga Mučíto a pálivost pro mě dost podobná. Další výborná chilli omáčka co sice vypadá jako ketchup, ale hranolky bych si s ní aspoň já tedy rozhodně nepoléval...

 

Kocwald [.*]

30.11. 16:57

dobrota

Jolokia Mučíto má podobnou vůni jako Moruga, ale trochu jemnější, více rajčatovou. v pálivosti není tak intenzivní a trvá mnohem déle, asi 2 minuty, než se dostane na své maximum (alespoň u mne) v chuti je ovšem velice příjemná, lahodně nasládlá a kdybych si nepřečetl složení, tvrdil bych , že jsou v ní i jahody. můžu ji všem milovníkům chilli a všeho pálivého vřele doporučit

 

Veronika [.*]

30.11. 12:00

Lahoda

Opět pronikavá vůně jak u Morugy,při otevření se mi zbíhají sliny :-)nasládlá lahodná chuť,ostrost pro mne akurátní,která zůstává pár minut na jazyku.Řekla bych,že Moruga je daleko ostřejší, ale tahle máčka uspokojí každého,kdo miluje extrémně otré.Jinak opravdu nádherný požitek i chuť.

 

Disko [.*]

30.11. 11:49

Recenzia

Mal som tu moznost otestovat a recenzovat tento skvost nazyvany Jolakia mucito. Chut tejto omacky je nezamenitelna a skvostna. Nasladla chut rajcin a prijemna chut chilli sa neda prirovnat asi k ziadnej omacke ktoru dostanete kupit v obchode (aspon ja som sa s podobnou chutou asi nikdy nestretol co sa chilli omaciek tyka). Palenie sa dostavuje pozvolna prijemnym ale za to intenzivnym tempom, kde sa postupne rozklada v dustine ustnej, a po viacerych prekladkach na jazyku a naslednom prehltnuti palenie pokracuje vo svojej ceste. V zaludku to bolo citit prijemnym steklenim :) Nasledne trpne jazyk a tvar co ja mam velmi rad ked nastane, a nuti ma to dast si este trosku. Palivost nie je okamzita ale progresivna. Cakanie palivost neznizi ale ostava zachovana, po istu dobu. Kazdopadne nenapodobitelny pocit, a isto sa stavam velkym fanusikom tohoto skvostu.

 

mičuryn [.*]

28.11. 19:10

recenze

také mi dneska dorazila ..... ač jako začátečník jsem ochutnával polehoučku :-) krásná nasládlá chuť po chvíli se dostavuje pálení které graduje postupně člověk cítí jak to putuje do žaludku (sevření v hrudi) nevím jak to jinak popsat po asi 5 minutách pal mizí a lehce brní jazyk jako bych jej měl lehce popálený .... prostě nádherná práce ..... a člověch stále cití nasládlou chuť paprik a rajčat ..... konzistence velmi hustá .... žádná vodovka ...vůně příjemná lehká nasládlá a ta chuť prostě bájo :-* dát si čistou čerstvou jolokii tak bych asi umřel ale tohle vřele doporučuji prostě velmi chutné asi si dám ještě :-) moc děkuji pěstitelům .... výrobcům ..... a také prodejci ;-) uznání klobouk dolu

 

Ondřej B [.*]

28.11. 16:15

Recenze

Dva dny po zamluvení testovacího vzorku dorazil malý balíček Jolokia Mučíto. Radost:-) Tradičně rumělkově zbarvená omáčka obsahuje drobnou mozaiku sekaných rajčat a papriček, které ale na jazyku působí dostatečně homogenně. Konzistence je přesně jak má být, otočením o 180° se obsah lahvičky pozvolna přelije. Žádná voda, žádná zátka na dně. Vůně je sytá a osvěžující, cítil jsem šťavnaté papričky a po rajčatech jen velice slabou nasládou ozvěnu. Po ochutnání přišla první na řadu rajčata s příjemně sladkou chutí, kterou nasledoval rychle nastupující pal. Během několika málo vteřin se oheň rozprostře po celých ústech, ale nejvýraznější je na kořeni jazyka. Tento pocit ovšem poměrně rychle opadne a pal přetrvává spíše v přední části jazyka. Následuje dojezd a během několika minut žhavení mizí. Omačka mě mile potěšila jak chuťově, tak středním palem. Otestováno ještě s nivou a dobře se kombinuje. Veliké díky za příjemný zážitek. Ondřej B.

 

Krisx [.*]

28.11. 00:42

Cena???

To ta omáčka stojí 5000,- nebo je to překlep? dik

Seminka-chilli.cz [.*]

28.11. 19:47

Re: Cena???

Cena je nastavena vysoko záměrně. Samozřejmě finální cena taková to nebude, to se bát nemusíte :)

 

adam [.*]

03.12. 11:55

Re: Re: Cena???

tomu nerozumím, jaká je teda cena?

 

seminka-chilli.cz [.*]

03.12. 19:00

Re: Re: Re: Cena???

Ochutnávači vlastní slevový kupón, který sníží výše uvedenou cenu na 1,-

 

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek