Hot Shit

Hot Shit

  • Druh:Nejpálivější chips na světě
  • Pálivost:
  • Jednotek SHU:až 3 006 330 SHU°
  • Číslo produktu:401
  • Hlídací pes:Zapnout
  • Dostupnost:Není skladem
  • Cena s DPH:129 

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Hot Shit

Hot Shit - Nejpálivější chips na světě!



Nejpálivější a 4 gramy vážící tortilla chips! Otestujte se co zvládnete, ukažte ostatním, že jste borci a tuhle extrémní bestii dáte jako malinu! Tak ať to křupe :-) Ale pozor! My nabízíme hned dva lupínky o hmotnosti 4 g a to za bezkonkurenční cenu! A také víte, kdo je výrobcem. Rozhodně vyzkoušejte nejpálivější chips na světě!


Tortilla hot chips se na zahraničním trhu objevila před mnoha lety. Není to vrchol kulinářství, ale spiše jde ve všech případech o kombinaci vlezlého, až hloupého marketingu, přes "duchaplné" soutěže a poměrně vysoké, nepřiměřené ceny od subjektů, které nemají s produkcí chilli cokoliv společného. Tímto přístupem dochází k jasné degradaci vnímání chilli.

My do tohoto prostředí vstupujeme s vtipem, název Hot Shit reflektuje poměry 2-3 let nazpět na Českém trhu s chilli potravinami, kde je vidět jasná degradace nabízených novinek od subjektů, které chilli nevyrábí, nepěstují. Nabízí se tedy výstižné označení pro tento sortiment jako "hot shity" :-)


Jaký je původ nejpálivějšího chipsu na světě? Ta myšlenka vznikla již poměrně dávno, psal se rok 2013 a Doug Lyon, zakladatel společnosti Paqui se zúčastnil akce pořádané společností PuckerButt Pepper Company v Jižní Karolíně. Tam se setkal s Edem Curriem šlechtitelem Carolina Reaper - a vyzkoušel chilli koření, které má více než 1,5 milionu Scovilleho jednotek. Currie vzpomínal: "Lyon si namočil prsty do mletých papriček, na chvíli se zastavil a rozhodl se, že to bude dokonalá ingredience pro to, co se nakonec stane nejpálivějším chipsem na světě."

K samotné výrobě nejpálivějšího chipsu na světě Paqui "Fear the Reaper" došlo až v lednu 2015. Inu některé produkty potřebují pro své uvedení na trh dostatek času. 

 

Kukuřičný snack kořeněný a solený.


Složení:
kukuřičná mouka,řepkový olej, voda, chilli koření, sůl.

Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Dodává: Jiří Kosina, O. Číly 1547, 509 01, Nová Paka
Množství: 2 x 4 g


° uvedená pálivost je maximální vědci naměřená hodnota koření z odrůdy Carolina Reaper

Produkt není vhodný pro děti.
Produkt je extrémně pálivý!

Novinky na e-mail

Přihlašte se pro odběr novinek